Valaki letörné a szarvam? Szeretném próbára tenni magamat egy komplex vita során.
Túl sok pozitív megerősítést kaptam a környezetemtől, és szeretném, ha valaki helyretenne, mert tartok attól, hogy elszállok magamtól és elvesztem a reális ítélőképességem, meg a viszonylag objektív perspektívamat.
Nyilván nem olyanokat kérek hogy "nem érsz többet másnál" meg hasonlók, mert egy hasonló kérdésnél már láttam ilyet.
Meg szeretném mérettetni magamat. Önigazolás kell, igen. Nem szabad túl sokat gondolnom magamról, így kell egy kognitív ragadozó aki helyretesz :D
Iiiigen erről hallottam már de nem hittem hogy az ezó alatt ekkora fórumgenocídiumot akarsz véghezvinni :D hirtelen azt hittem más irányba megy nem Hitler felől haladunk tovább. Ez az elmélet nekem már meredek, de maradhatunk a vonalon ha akarod.
De pl az Illuminati vagy a Legfelsőbb Kaszt (világ a színfalak mögött, zsenialis, mindenkinek szívből ajánlom) már hihetőbb a számomra.
Nem hiszem hogy bármi hatása lenne, legfeljebb az, ha olyan cégekben szereznek részt a bányához köthető befektetők, amiknek velünk is vannak üzleti kapcsolataik, ilyen esetben például megeshet az, hogy változást hoz a gazdaságunkba :D
Effélére gondoltál?
Volt mége gy a fejemben, de mire ezt leírtam elfelejtettem...
A Táncsics radikális balpárt álltal a magyar politikai életre gyakorolt hatása ön szerint mennyire nagy?
Íííígen van olyan hogy Táncsics radikális balpárt: [link]
* nem szó szerint nulla. Pl a majálison vonaglik néha a munkaspárt is nem? Mégis nyugdíjas gyülekezet ahogy néztem. Nem vagyok Budapesti, erről annyot nem tudok
Jaaa és kavocs éves hozam: a magas éves hozamból származó profotból vásárolnak Nagy részesedést az X cégből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!