Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Huszonéves fiatalok: ti hogy...

Huszonéves fiatalok: ti hogy tudtok a mai helyzetben saját lakáshoz jutni?

Figyelt kérdés
Tudtok venni/vennétek lakást a mai iszonyat magas ingatlanárakon? Hogy költöztök így el otthonról, vagy családbővítés céljából hogy cserélitek le a kisebb lakásotokat egy nagyobbra?
2018. szept. 25. 20:26
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
43%

39

Ez azért nem így van ... Pár nyelv tárgyalóképesen, paicképes diloma megfelelő specializációval, és kereshetsz te is ennyit.

2018. szept. 27. 09:05
 42/54 anonim ***** válasza:
26%

És megy a cirkusz, hogy ezek a csúnya gonosz mai nők nem szülnek. És mégis hova? Anyu mellé a kisszobába, vagy az albiba ami egymaga elvisz egy fizetést? Én is szeretnék 30 éves korom előtt szülni, de úgy néz ki nem nagyon fog menni, pedig se én se a párom nem minimál bérért dolgozunk. Most gondolkozunk a külföldre költözésen. Nyilván ott sincs kolbászból a kerítés, de több lehetősége van az embernek, nem csak minimum 3 gyerek vagy +10 év hitel.

24/N

2018. szept. 27. 09:24
 43/54 A kérdező kommentje:
Kedves 41-es! A párom programozó kint, jól keres, de ha a fizetéséből havi fél milliót félre akarna rakni, éhen halhatna... mondjuk nekünk nincs se szállás, se kaja, se útiköltség fizetve, ez már magában több százezer egy hónapban.
2018. szept. 27. 09:36
 44/54 A kérdező kommentje:
Amúgy én is azon töprengtem párszor, hogy miért csodálkoznak, ha nem szülnek a mai nők. Bőven szülőkorban lennék, de az, hogy egy magyar kórházba befeküdjek, ha nem muszáj, vagy az, hogy a gyerekemet magyar iskolába járassam az itteni moslék étkeztetéssel, kizárt. Mi is külföldben gondolkodunk, ott legalább az egészségügy-oktatás-közutak hármas normális.
2018. szept. 27. 09:38
 45/54 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, a 41-es vagyok.

A "programozó" önmagában nem varázssző, abból tömegek vannak. Ezek szerint nem olyan programozó, ami kiemelt bért ér.

A miért nem szülnek a nők szöveget meg hagyjuk. Én is nő vagyok, és pontosna tudom, hogy pénzért, pénzre hivatkozva nem szülni gyereket, ha nem az éhhalál fenyeget semmi más, mint kifogás.

2018. szept. 27. 09:43
 46/54 anonim ***** válasza:
80%

Ja én kérek elnézést, hogy szeretnék normális életet biztosítani a gyerekemnek, és többet megadni neki mint hogy nem fagy meg ugyan, de 4en nyomorgunk másfél szobában anyunál.

42es voltam.

2018. szept. 27. 10:06
 47/54 anonim ***** válasza:
0%

46

Sajnállak, hogy számotokra a valid forgatókönyvek között az szerepel, hogy 2 gyerekkel nyomorogtok anyádnál másfél szobában, mert ő ott lakik.

Rossz lehet.

2018. szept. 27. 10:08
 48/54 anonim ***** válasza:
80%
Te tudsz olvasni? Nem szerepel a tervek között hogy anyuhotelba szuljek, pont ezért nem fogok szülni még egy jó darabig.
2018. szept. 27. 10:16
 49/54 anonim ***** válasza:
0%

48

Igen, tudok olvasni, köszönöm bunkó közbevetésedet.

Te írtad, hogy azért nem szülsz mostanában, mert különben mehetnél 2 gyerekkel meg a pasiddal az anyád másfél szobájába lakni.

Ezért írtam, hogy sajnállak, amiért a forgatókönyvek a most szülés a nyomorgásra vagy a sokkal később szülés. Valóban rossz lehet.

2018. szept. 27. 10:19
 50/54 anonim ***** válasza:
0%
Uhh gondolj amit akarsz.
2018. szept. 27. 10:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!