A huszonéves korosztálynál mennyire elfogadott ha hivatalos helyeken magázódik az esetleges saját korosztályú ügyintézőivel is, csak régi rögzült szokás, vagy helye van napjainkban is?
Én 20 éves làny vagyok, vevőszolgàlatos. Ergó telefonon beszélek az ügyfelekkel. Teljesen mindegy, hogy hallom-e a hangján hogy milyen fiatal, én mindig magàzok mindenkit. Persze sok "fiatal" (20-40 közötti) nevet és mondja hogy tegezzem nyugodtan. De ritkàn olyan is szokott lenni, hogy érzem az ember stílusából hogy elnevetgélhetek vele a telefonba, akkor magamtól tegezem őt. Sokszor egyèbkènt 60 évesek is mondjàk hogy tegezzem őket.
De az biztos hogy kezdéskor én mindenkit magàzok.
én fiú vagyok, és a korombeli srácokat általában indulásból tegezem, kiváve extra hivatalos helyeken, ha nem vevők rá, magázásra váltok, a lányokat és más koroban levőket indulásból magázom, ha visszategeznek, én is váltok. ennyi.
A lényeg, hogy egy hullámhosszon kommunikáljunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!