Huszonéves fiatalok: ti hogy tudtok a mai helyzetben saját lakáshoz jutni?
29
Kijelentésem szó szerint:
"soha, senkinek az átlagemberek közzül"
Átlagbérből huszonévesen nincs lakástulajdon.
30
Nem teljesen értem: miért ne tudnál nagyobbat venni? Eladod a már meglévő lakásodat s veszel egy nagyobbat. Mi akadályoz benne?
32
Kérdező, neked szólt az előző kérdés, csak elnéztem a számot.
Kijelentésem szó szerint:
"soha, senkinek az átlagemberek közzül"
Átlagbérből huszonévesen nincs lakástulajdon.
Az atlagember es az atlagfizetes nem ugyanaz.
Atlag embernek van lehetosege atlag felett keresni.
34
Ja, értem, hogy neked a hobbid a szavakba kapaszkodó kötözködés, a vélt igazad erőszakos bizonygatása miatt. Kérlek, folytasd ezt mással, akit szórakoztat is.
Kimegyek Ausztriába. Ott havi szinten félre tudok tenni 500 ezer forintot, úgy hogy 2 hetente hazajövök a raijet-el (és akkor már az 1. osztályon utaztam). Otthon hagyok 200 ezret, eszek kint, utazok kint (szóval költök magamra), a Sturbucks-ban iszok kávét minden nap és így is lazán 500 ezret félre tudok tenni havonta. (Úgy, hogy rendesen be vagyok jelentve, szóval nincsen boríték meg zsebpénz)
Mondjuk a szállást azt fizetik kint. Ebben van már 20-30 óra túlóra havonta (havonta és nem hetente) úgy fél misit tudok félre tenni. Túlóra nélkül 400 ezret tudok félre tenni. Úgy kalkuláltam, hogy 5 évig akarok kint lenni. Mondjuk nem mindig túlórázom, akkor számoljunk átlagban havi 450 ezerrel.
5X12X450000 az 27millió.
Hát úgy tudok majd házat venni.
#38-as vagyok
Hát úgy, hogy nettó 16€-ós órabéren dolgozom.
És én "csak" CNC gépkezelő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!