Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy kis tini 17 éves középisko...

Egy kis tini 17 éves középiskolás kezébe minek iphone 6? A szülők miért veszik meg azt a drága telefont nekik?

Figyelt kérdés
Aki még életébe nem dolgozott, még egy ásót nem fogott a kezébe az garantálom.

2015. nov. 12. 18:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
20%

És ha senkinek sem kellene akkor kinek fejlesztenék az appokat?

Mindenki döntse el magának hogy mire van szüksége.

2015. nov. 15. 16:59
 62/73 anonim ***** válasza:
65%

Nem erted. A KELL az egy elkerulhetetetlen szukseglet. Enni, inni, lakni KELL.

àjfón nem kell, mert tizedeert van olyan okostelefon, ami az ájfón funkcionalitasat tudja. àjfónra vagynak az emberek, teljesen irracionalis dontes olyat venni.

Persze ha van ra penz akkor semmi gond, csak ne kezdjuk el magyarazni hogy ez kell, mert nem kell.

2015. nov. 15. 19:49
 63/73 anonim ***** válasza:
0%
A te szemszögödből nézve igazad van. De ha azt nézzük akkor semilyen telefon nem kell. (mert csak inni meg enni kell, a telefon az nem KELL)
2015. nov. 15. 22:20
 64/73 anonim ***** válasza:
76%
Telefon az kellhet, mert szukseges lehet az hogy elerjenek, esetleg megnezd neha az emailjeidet, naptar, ilyesmi jol jon. De ehhez nem kell 600 euros ájfón, a legolcsobb Lumia is pontosan tudja ezeket.
2015. nov. 15. 22:24
 65/73 anonim válasza:
46%
49-es, valamint 58-as vagyok. Akkor miert gyartanak felsokategorias autokat? Az is csak elvisz A-bol B-be. Nem? Megis veszik az emberek, van ra kereslet. Es amugy meg nem ertem, hogy aki megteheti, az miert ne vehetne iPhone-t?? Erre azt a peldat tudom felhozni, hogy akinek van penze egy 100m2 sajat lakasra, az miert nyomorgna egy 40m2-es alberletben? Minek a nagyobb lakas, haz? Ott is ugyan ugy csak egy teto lesz a fejed folott. Nem? Ennyi erovel lakjal egy 2m2-es wc-be, jarjal a leggagyibb kocsival, edd a legroszabb minosegu eteleket... Ennek semmi ertelme! En igazabol nagyon nagy Apple fan vagyok, de azt en is elismerem, hogy az Apple termekei tularazottak sajnos. Megis megvettem a 400ezer forintos keszulekuket... Es erre most miert kell irigynek lenni? Majd ha lesz penzem, kepzeld akarok venni egy Lamborghini Gallardo-t is. Es ezzel most mi a baj? Vegyek inkabb Suzuki Swift-et? Vegulis az is elvisz, csak talan elobb esik szet alattam, talan nincsen semmi kasznija, ami megvedene egy utkozestol, es nem ugyan az az erzes benne ulni, valamint nyilvan nem ugyan azt a teljesitmenyt nyujtjak. Tehat ezert veszik az emberek az iPhone-t, es ezzel szerintem semmi baj nincsen, es aki meg azzal tolti az idejet, hogy itt GyK-n irigykedik, az inkabb menne el es keresni egy kis penzt maganak... Ha meg nincs ra szuksege, akkor nem irigykedne!
2015. nov. 17. 06:53
 66/73 anonim ***** válasza:

Ha az irigykedest ram ertetted akkor meglehetosen mellelottel :)

Teljesen igazad van viszont a tobbiben, ha valaki olyat SZERETNE es telik ra akkor vegyen. Csak ne akarja megmagyarazni hogy neki az KELL meg feltetlenul szuksege van ra, mert az nem igaz.

Vagyik ra, erzelmi alapon dont, persze utana sokan megprobaljak az erzelmi alapu donteseket utolag racionalis alapon magyarazni. Semmi baj az erzelmi alapu dontessel, csak ne akarjuk racionalis dontesnek eladni.

2015. nov. 17. 07:12
 67/73 anonim ***** válasza:
87%
egy irigy kis g*ci vagy
2016. jan. 2. 16:58
 68/73 anonim ***** válasza:
20%

te vetted,te fizetted?

gondolom nem.

probléma?

2016. jan. 2. 23:28
 69/73 anonim válasza:
én megdolgozok érte :) . kitettem egy kérdést és olyan válaszokat kaptam, hogy miért nem vetetem meg apukámmal.... nagyon sok okos van...
2016. jan. 3. 22:33
 70/73 anonim ***** válasza:
86%

"kis tini 17 éves középiskolás"

Az semmi,hova gondolsz te... pfff. :D

Inkább kis tini 12/13 éves ÁLTALÁNOS iskolás kezébe nem kéne :D

Rengeteg 12-13 ki suhancot látok,akik csak úgy villognak az új iPhonukkal :D

Nekem Samsungom van (majdnem :P) tizede ennyiért a SAJÁT pénzemből :)

2016. jan. 3. 22:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!