Egy kis tini 17 éves középiskolás kezébe minek iphone 6? A szülők miért veszik meg azt a drága telefont nekik?
Figyelt kérdés
Aki még életébe nem dolgozott, még egy ásót nem fogott a kezébe az garantálom.2015. nov. 12. 18:29
52/73 anonim válasza:
#49 Nem tudom, hogy ebből mennyi az igaz, lényeg az, hogy a te példád is csak megerősíti azt, hogy ne általánosítsunk.
53/73 anonim válasza:
Végig olvastam az összes választ, de arra senki se gondolt hogy mondjuk használtan vette? :/
54/73 anonim válasza:
miért zavar?
honnan tudod,hogy 17 éves?
honnan tudod,hogy nem dolgozott?
honnan tudod,hogy nem fogott még ásót?
lehet,hogy prosti,és napi 30kliensel foglakozott a telcsiért.
55/73 anonim válasza:
most kapaszkodj meg, 11 éves vagyok es iphone 6 om van, nem tehetek róla ez csak egy telefon
56/73 anonim válasza:
#55! 11 éves gyereknek nem telefon kell, hanem kisautó és játékbaba! Olvasni ifjúsági regényeket, ismeretterjesztő könyveket! "értékes" felnőtté, emberré lehet így válni!
57/73 anonim válasza:
Kisautó... a f*-*szt... Anyám 6-7 évesen már hagyta, hogy használjam a régi Compaq desktopot, mert neki már nem kellett.... Jó emlékek voltak.
58/73 anonim válasza:
Ti valahol a multban elhettek... 49es valaszolo vagyok, es amugy nekem mar 8eves koromban is iPhone-on volt, es nem ertem ezzel mi a baj. Ennek koszonhetem, hogy most mennyire ertek hozzajuk, es, hogy akar szervizelni is tudom sajat magamnak, valami t azert is kellett, mert akkoriban nagyon sokat voltam tavol a szuleimtol tobb napos uszoversenyeken videken, valamint somszor kulfoldon, tehat akkoriban ezert kaptam meg a telefont.
59/73 anonim válasza:
Elnezest a sok gepelesi hibaert, csak telefonrol nem olyan egyszeru ez neha... :)
60/73 anonim válasza:
"tehat akkoriban ezert kaptam meg a telefont."
Akkor sem kellett ájfón, es ma sem kell.
Nincs a Foldon ember, akinek KELL az ájfón, hacsak nem az a szakmaja hogy appokat fejleszt ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!