Egy kis tini 17 éves középiskolás kezébe minek iphone 6? A szülők miért veszik meg azt a drága telefont nekik?
És ha luxusban él és ki van nyalva a segge azzal mi a probléma????
Pusztán az irigység a problémád.
Miért ne adhatnának meg neki a szülei mindent ha megtehetik?
Minek kell az "embereknek" ilyen drága telefon? Mert jelenleg (is)még a Föld az elmebetegek paradicsoma!
Ettől képzelik magukat "nagynak". A valóságban pedig csak szánalmasan szerencsétlenek!
A nagyanyám pont hétfőn vett nekem egy Lumiat. (mert a régi telóm végleg kifingott...) 25 ezerbe került (nagyon jó a teló :D). Van egy vérbeli konfigom, amit 2 részben vettem meg nyáron, sokáig gyűjtöttem érte. Én fogtam ásót is, kapát is a kezemben, ugyanis vidéken van egy tanyánk, amit művelünk, terem is rendesen :D (permet nuku, csak ritkán használunk). Szóval azt se mondhatom, hogy nem volt ásó a kezemben. Nekem nincs igényem iPhone-ra, egy iPhone árából olyan gépet lehet építeni, hogy besz***.rsz... Tehát akkor: ásó pipa. Munka ugyanúgy pipa. Csak ezek a munkák "nem adtak fizetést". ...
Egy kis off: én iPhone-t akkor se vennék, ha amúgy gazdag lennék, és lenne rá pénzem.... Vagy a legújabb MacBook izé... Tettek bele egy jó gyenge processzort minden hűtés nélkül, csak 2 port van az egész gépen, és fényezik magukat, hogy jaj de jó, mert az akksi 10 órát kibír, közben a vinyót se lehet kicserélni...
(és az angol nyelvvizsgám is megvan, ha kérdezné valaki)
10. osztályos kicsi tinédzser, 15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!