Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy kis tini 17 éves középisko...

Egy kis tini 17 éves középiskolás kezébe minek iphone 6? A szülők miért veszik meg azt a drága telefont nekik?

Figyelt kérdés
Aki még életébe nem dolgozott, még egy ásót nem fogott a kezébe az garantálom.

2015. nov. 12. 18:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
81%
Jól van, megkeseredett közmunkás barátom, menj vissza földet ásni, aztán szavazzál le Viktorkára, amikor megint tűzifát oszt a falvadban meg Fásy Ádám-koncertet szervez...
2015. nov. 12. 18:49
 22/73 anonim ***** válasza:
89%

És ha luxusban él és ki van nyalva a segge azzal mi a probléma????

Pusztán az irigység a problémád.

Miért ne adhatnának meg neki a szülei mindent ha megtehetik?

2015. nov. 12. 18:50
 23/73 anonim válasza:
80%
Féltékeny vagy hisztipisti?
2015. nov. 12. 18:55
 24/73 A kérdező kommentje:
Ne magyarázz nekem! b+meg magadat snobok!
2015. nov. 12. 19:01
 25/73 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező még mindig nem írtad le, hogy mi a probléma azzal ha valakinek iPhoneja van.
2015. nov. 12. 19:03
 26/73 anonim ***** válasza:
9%

Minek kell az "embereknek" ilyen drága telefon? Mert jelenleg (is)még a Föld az elmebetegek paradicsoma!

Ettől képzelik magukat "nagynak". A valóságban pedig csak szánalmasan szerencsétlenek!

2015. nov. 12. 19:04
 27/73 anonim ***** válasza:
82%
26: ez ugye tudod higy általában a vesztesek szövege...
2015. nov. 12. 19:09
 28/73 anonim válasza:
72%
huuuu de irigy itt valaki.. attól még, hogy neked nem volt ilyen szintű luxus a gyerekkorod, attól még másnak lehet, mert miért ne adna meg a szülő a gyermekének azt amit csak tud? fejezd be ezt a mértéktelen fanyalgást, és tegyél érte, hogy akár te is meg tudj magadnak venni egy iphone 6-t, és ne másokat szapulj a saját megkeseredettségedért.
2015. nov. 12. 19:13
 29/73 anonim ***** válasza:
91%
De most miért pont egy 17 évesen vagy kiakadva?Miért nem inkább azokon, akiknek már 12 évesen van Iphone 6S Plus-uk?Most valakit irigyelsz, vagy csak simán utálod?Diákmelóval meg ha van lehetőséged kimehetsz külföldre, pl. 1 hónapra és egy kis angol tudással dolgozol.(Franciaországban pl. 1 hónap alatt lehet diákmelóval 1500 eurót keresni ami kb. 450ezer forint és ennél még lehet több is a kereset túlzás nélkül)
2015. nov. 12. 19:14
 30/73 anonim ***** válasza:
85%

A nagyanyám pont hétfőn vett nekem egy Lumiat. (mert a régi telóm végleg kifingott...) 25 ezerbe került (nagyon jó a teló :D). Van egy vérbeli konfigom, amit 2 részben vettem meg nyáron, sokáig gyűjtöttem érte. Én fogtam ásót is, kapát is a kezemben, ugyanis vidéken van egy tanyánk, amit művelünk, terem is rendesen :D (permet nuku, csak ritkán használunk). Szóval azt se mondhatom, hogy nem volt ásó a kezemben. Nekem nincs igényem iPhone-ra, egy iPhone árából olyan gépet lehet építeni, hogy besz***.rsz... Tehát akkor: ásó pipa. Munka ugyanúgy pipa. Csak ezek a munkák "nem adtak fizetést". ...

Egy kis off: én iPhone-t akkor se vennék, ha amúgy gazdag lennék, és lenne rá pénzem.... Vagy a legújabb MacBook izé... Tettek bele egy jó gyenge processzort minden hűtés nélkül, csak 2 port van az egész gépen, és fényezik magukat, hogy jaj de jó, mert az akksi 10 órát kibír, közben a vinyót se lehet kicserélni...

(és az angol nyelvvizsgám is megvan, ha kérdezné valaki)

10. osztályos kicsi tinédzser, 15/F

2015. nov. 12. 19:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!