Egy 16 évesnek adhatok egy doboz sört?
Tudom, furán hangzik a kérdés, de a férjem előző kapcsolatából származó fiáról van szó, aki 16.
Szombaton velünk lesz, reggel 10-kor jön, de a férjem du. 2-ig dolgozik, addig én vagyok vele. Korábban nem sokat jött, még csak nemrég óta ismerem tulajdonképpen.
A férjem mondta, hogy főzzünk együtt ebédet (szakácsnak tanul egyébként), kajáljunk és nyugodtan adjak neki 1 sört. Furának tartottam, mert nálunk ez nem volt szokás és én sem akarnám, hogy a gyerekeink itthon alkoholt igyanak, bármennyi idősek.
Én reagálom túl és egy 16 éves gyereknek (aki talán amúgy is megissza már máshol, a haverjaival) tényleg lehet adni vagy ez szülői felelőtlenség? Mert szerintem nem kéne direktbe itatni egy gyereket. Attól félek, az apja csak be akar vágódni nála és játssza a lazát.
Én 14 éves korom óta iszok itthon heti 1-2 sört, ésakkor?
Semmi bajom nincs tőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!