Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időre elég egy doboz fogamzásgátló? 15 évesnek felír a nőgyógyász? És mennyi idő alatt készül el a vizsgálattal a nőgyógyász ami alapján felírja a fogamzásgátlót?
Én sem értem, de sajnos biztos felírják egy 15 évesnek akinek fejlődésben van a szervezete.
Ha megfelelően használod az óvszer is biztonságos.
A vizsgálat kb 15 perc, jobb helyeken kell vér eredmény plusz van hüvelyi ultrahang ill. méhnyakrákszűrés. Kicsit kellemetlen, de nem fáj.
Egy doboz 3 hónapra elég és kb 7 000 Ft-ba kerülnek az újabb fajták.
Fiatal fejlődő szervezet vagy, erre te tönkreb*asznád a ciklusod csinálnál egy mesterséges menstruációt mivel ilyen korán kezded kockáztatnád hogy az abbahagyása után egyáltalán ne jöjjön meg többször... Anyukád mit szól hozzá? Engem úgy neveltek hogy a szex nem 15 éves kislányoknak való. És nagyon boldog vagyok 18 évesen is az aktuális párommal akivel talán a közeljövőben egymáséi leszünk...
Ha nagylány vagy a szexhez légy felelősségteljes, de inkább gumival védekezz. Ha a kedves párodnak ez derogál akkor meg dobd ki a pi*csába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!