Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves vagyok. Szeretnék fogamzásgátlót szedni, vagy alkalmit. Ahhoz, hogy nőgyógyászhoz mennyek, kell a házi orvostól beutaló vérvételre? Szülői felügyelet is kell?
pontosan a beutalóval nem tudom mi a helyzet, de szülő sztm kell mert nem vagy még 18.
(am, tudom nem erre vagy kíváncsi, de fölösleges még ilyet szedned)
Nem. De miért nem gumival védekezel. Az kevésbbé káros.
Amúgy szűz vagy még?
Nagyon fiatal vagy! A fogamzásgátló tabletták nagy adag
hormont tartalmaznak. A te szervezetedet ez még károsít-
hatja. Nem szabad ezeket szedned! De álljon már meg a
menet: miért akarsz te 15 évesen szexelni? Szeptemberben
irány az iskolapad és kész!
Szülővel, nőgyógyászhoz, mindenképpen kell menni, csak a nődoki írhat fel tablettát, ő ad beutalót vérvételre is. Az a doki, aki vérvétel nélkül ír fel tablettát, egész egyszerűen sarlatán.
Fent többen írták, ilyen fiatalon nem érdemes elkezdeni a fogamzásgátló tablettát, mert nagyon megterheli a szervezeted.
Alkalmi fogamzásgátló tabletta nincs. Erre az esetre találták fel az óvszert, ami nem csak a terhességtől, hanem a betegségektől is megvéd.
Magáról a szexről én nem akarlak lebeszélni, én is ilyen idősen kezdtem, és nem bántam meg. Csak annyit, hogy felelősségteljesen szexelj: mindig védekezz. Ha van kérdésed, privátot írj nyugodtan, szívesen válaszoltok.
BTW: MENJEK
16 éves kor alatt nem ír fel szülői engedély nélkül. Vérvételre a nődoki küld.
Amúgy használj gumit!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!