Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülői 'felügyelet' alatt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülői 'felügyelet' alatt? Vágyunk egymásra, de ritka, hogy ketten lennék. Mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Sokszor van úgy, hogy mikor a barátom nálunk van/én náluk, akkor otthon vannak a szüleim/szülei. Szeretnénk valami romantikusat, kényeztetéseket csinálni, élvezkedni, de így nehezen megy, hogy szinte figyelnek minket. Mit javasoltok? Mit tudunk így csinálni?, hogy tudnánk roszalkodni?:P Előre is köszi a válaszokat!

15/L

2009. márc. 9. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Figyelnek minket alatt mit értesz? Be is nyitnak esetleg? Ha igen akkor mondhatnád anyukádnak finoman h ne zavarjon..vagy küldd el őket moziba/szinházba/kirándulni :-)
2009. márc. 9. 20:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Figyelnek alatt, olyasmit, hogy otthon vannak, és igen, akár be is nyithatnak, nemmerünk elkezdeni semmi olyat amit nem lenne jó, ha észrevennének. (és még a szüleink féltenek is minket a nemi élettől, nemigen hagynának kettsben)
2009. márc. 9. 20:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Nehéz ügy.. biztos van olyan hogy elmennek valahova és ezt tudjátok előre. Amúgy meg be lehet zárkózni... jobbat nem tudok.
2009. márc. 9. 20:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg rá kéne vezetned anyukádat arra, hogy bizony felnősz, barátod van, nem vagy már olyan kislány, és szeretnéd a másik nemet is felfedezni:)

Bizony az ősök már csak ilyenek, gondolom féltenek. Hát engem is, de egyszer-kétszer megeresztettem néhány megjegyzést ami nagy meglepetésemre nagy hatással lett anyukámra. Ilyen a "Nagylány vagyok már, és tudok vigyázni magamra" vagy "Nem vigyázhatsz rám állandóan, valahol nekem is el kell kezdenem" vagy a "Te is voltál fiatal!Te sem vágytál mindig arra, hogy a szüleid szemmel tartsanak állandóan" Volt olyan, hogy egy veszekedés is sok mindent elért. Dühítsd fel magad ha nem megy, és add ki magadból, hogy végre szeretnétek kettesbe maradni, ne nyissanak be vagy hagyjanak titeket magatokra mert eleged van.. Nekem anyukám nagyot nézett a kirohanásomra és azt hittem kapok egy pofont de helyette megértette, mert ezt komolyan is gondoltam. De figyelj arra, hogyha elvárod, hogy anyukád vagy apukád megbízzon benned akkor tényleg ne csinálj buta vagy felelőtlen dolgot, mert akkor eljátszod a bizalmát!

De ha ez nem megy akkor Haverék üres szobája, amikor nekik az ősök elmennek, vagy ha ti szüleitek elmennek. Jobb ötletem nincs!

2009. márc. 9. 20:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Csak egyszer nyitnak be a szülők, utána kopogni sem mernek ;)

Annyit meg csak megér.

2009. márc. 9. 21:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Itt az én példám, van sok hasznos válasz itt is:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

;)

17/F

2009. márc. 9. 23:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom hogy csak 1x nyitnak be. :)

Nálunk is ez volt hogy állandóan figyltek, 1x csak becsuktuk az ajtót és levetkőztünk annyira hogy csak fehérnemü volt rajtunk és ugy feküdtünk az ágyon közben simogattuk csokolgattuk egymást, és anyu 1 idő után benyitott de ugyan azzal a lendülettel csukta be az ajtót azóta amikor itt van a barátnőm kopog és csak az ajtón kivülröl szol be ha pl: ebéd van xD de ha náluk vagyunk akkor meg ilyen ne zavarj táblát rakunk az ajtókilincsre és megkérte a barátnőm a szüleit hogy olyankor ne zavarjanak csak abban az esetben ha ég a ház mert romantikázunk xD

F/18

2009. márc. 10. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!