Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetemi koleszokban van felügyelet? Az érdekelne, hogy a koleszokban megoldható-e, hogy pl. felviszek egy csajt a szobába?
Hát nálunk van egy porta, ott le kell adni fényképes igazolványt, és meg kell mondani, kihez jött a vendég (nyilvántartják, mikor ki kivel :P )
7-24h-ig lehet bent vendég, különben pedig szállásdíjat kell fizetnie. Ha nem kell neki külön ágy, akkor ez nálunk 600Ft+IFA Szóval, ha környékbeli a lányka, küldd haza éjjfél előtt :D
Azt viszel be a koliba, akit akarsz. természetesen lányt is fiút is. egyetemista (elvileg)felnőtt emberek laknak ott, a kutya se fogja érdekelni, kit viszel be. a felügyelet alatt több mindent is lehet érteni: pl nevelőt. de az ott természetesen nincs. ehhez van egy vicces sztorim: egyik ismerősöm anyukája azt hitte, hogy az egyetemi kolikban is vannak nevelőnők, és ujjongott, hogy de jó helyen van az ő kicsi lánya azokkal ellentétben, akik albiban züllenek:D no comment, aki ismeri az egyetemi kolis életet, tudja mi folyik ott.
szóval visszatérve arra, ha vendéget viszel. a régi kolimban is úgy volt, hogy ha ott éjszakázott a vendéged, fizetni kellett a portán, 1000 ft-ot. persze sokan kijátszották ezt, a szobatársam barátja mindig az szobánk ablakán át közlekedett, ha ott aludt. az én akkori barátom ritkán járt hozzám emiatt aludni, inkább én aludtam nála. ez a beszöktetős módszer modernebb kolikban már sajnos nem megy, mert beléptetőrendszer működik, csak csipes plasztikkártyával hazsnálhatod jóformán a vécét is. nem szívesen laknék már koliban, nekem jobban bejött az albérélet.
Hát ahol én laktam koliba (Pécs), ott is azt vittél föl, akit csak akartál. Ha ellenőrzés volt, azt tudtuk előtte, akkor kellett venni éjszakára jegyet, ami asszem 600 Ft volt, elvileg csak azzal lehetett bent aludni, gyakorlatilag meg az én párom is folyamatosan bent lógott.
De ez a többi pécsi koleszra is jellemző volt, hogy az mehetett be, aki csak akart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!