Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ilyet művelnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyet művelnek a koleszokban? Szerintem marha undorító.

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm most volt 11.-es és még korábban mesélt az alábbiról:

Néhányan a legdegeneráltabbak közül azzal szokták a csicskákat meg a gólyákat megszívatni, hogy amikor az illető alszik, elvonulnak recskázni és amikor közeledik a vége akkor odamennek hozzá, kinyitják a száját, és pár centi távolságból az illető szájába lövik a spermát

én először el se hittem, de fogalmam sincs, mert (épp az ilyenek miatt) nem vagyok koleszos

ezek a dolgok igazak?

16f

2010. jún. 11. 14:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
szakmunkás koliban esetleg
2010. jún. 11. 14:12
 2/16 A kérdező kommentje:
hát azt nem tudom, milyen suliba jár... nem kérdeztem még
2010. jún. 11. 14:13
 3/16 anonim ***** válasza:
szerintem csak kamu... megfélemlítés.
2010. jún. 11. 14:14
 4/16 A kérdező kommentje:
amúgyse mennék koliba :D
2010. jún. 11. 14:15
 5/16 anonim ***** válasza:
én szívesen mennék, unokatesóm is kollégista 4 éve, barátom is 5 éve. és soha semmi ilyen történetet nem mondtak. oké, néha szívatják egymást, de ez már gusztustalan.
2010. jún. 11. 14:25
 6/16 anonim ***** válasza:
Én is hallottam már 1-2 dolgot a kolikról, de ilyet még nem. Abba a kollégiumba biztos nagyon alja-nép emberek lakhatnak, ha ilyeneket csinálnak. A koli is olyan, mint az iskola. Minél jobban összeválogatják az embereket, annál értelmesebb közösség alakul ki. Hisz pl a Fazekast se hasonlítjuk össze mondjuk a Povolnyval. Érted? Ha értelmes helyre mész, akkor nem fognak ilyenek történni...de ha "közéjük" keveredsz...aj-aja...:S
2010. jún. 11. 14:38
 7/16 anonim ***** válasza:

utoolsó

Debrecen? :)

2010. jún. 11. 14:50
 8/16 anonim ***** válasza:
aha, ez is olyan tipikus suttyó magyar legjava hely lehet. És így is túl sok van ezekből, Mindenesetre ha én megtudnám hogy ki művelt ilyet velem vagy mással kiherélném a bökőmmel a f@szfejet, hogy utána ha akarna se lőne senkibe többet.
2010. jún. 11. 15:30
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
akkor most mondjam ami a tv be volt eset szalkán... feldugták egy 16 éves srác seggébe a parfis nyelet...:)? akkor ezek után eszt simán elhiszem...:)
2010. jún. 11. 16:04
 10/16 anonim ***** válasza:
utolsó vok am én is szalkára járok...:)16/F
2010. jún. 11. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!