Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ilyet művelnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyet művelnek a koleszokban? Szerintem marha undorító.

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm most volt 11.-es és még korábban mesélt az alábbiról:

Néhányan a legdegeneráltabbak közül azzal szokták a csicskákat meg a gólyákat megszívatni, hogy amikor az illető alszik, elvonulnak recskázni és amikor közeledik a vége akkor odamennek hozzá, kinyitják a száját, és pár centi távolságból az illető szájába lövik a spermát

én először el se hittem, de fogalmam sincs, mert (épp az ilyenek miatt) nem vagyok koleszos

ezek a dolgok igazak?

16f

2010. jún. 11. 14:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Gondolom minden városban van olyan suli ahová azokat rakják akiket sehová sem vettek fel... Ilyen helyeken az alacsony intelligencia miatt biztos előfordulhatnak ilyesmi esetek. Valamiért mind a szenvedők, mind az elkövetők nem tűnnek túl okos egyedeknek, annál inkább maunika-pozitívak.
2010. jún. 11. 17:16
 12/16 anonim ***** válasza:
van ilyen is! sokfélék vagyunk.
2010. jún. 11. 17:33
 13/16 anonim ***** válasza:

szerintem ennyire nem fajulnak el a dolgok :D egy normálisabb nagyvárosban...

szintén Debreceni vagyok, hallottam már olyanokról hogy

alvás közbe ráborítják az emberre az ágyat és alig lehet kivánszorogni alóla meg hasonlók :D

2010. jún. 11. 20:06
 14/16 anonim ***** válasza:
A Povolny-Fazekas hasonlatot író emberke vagyok. Utolsónak kérdés: Ez véletlenül nem a Deák koliban volt? Van ott pár ismerősöm, és nekem is meséltek ilyeneket (meg mást is) XD
2010. jún. 12. 17:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez a Deák meg a Györfyben gyakori én ugy hallottam :D
2010. jún. 12. 18:30
 16/16 anonim ***** válasza:

ez tényleg így van.. az egyetemen még durvább

egyik ismerősömnek a mellkasára sz.rtak miközben aludt

2012. júl. 2. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!