Egy kis tini 17 éves középiskolás kezébe minek iphone 6? A szülők miért veszik meg azt a drága telefont nekik?
Milyen legalább 300 ezer?
A sima iPhone 6 már pont, hogy egy kicsivel kevesebbe kerül, mint 200 ezer.
Csak a LEGDRÁGÁBB (nem a legolcsóbb, mint ahogy te állítottad) iPhone 6s (nem 6) van csak 300 ezer felett.
iPhone 5s újonnan van már 150 ezerért, iphone 4s szintén újonnan pedig 60 ezer.
Különben meg azért veszik meg a szülők, mert megtehetik. Nyilván ahol egy hattagú család egy minimálbérből él, ott nem jut iPhone az összes poronty kezébe.
Majd kikapja a kezéből egy kisebbségi.
Azért veszik meg neki, mert a szülei ugyanolyan seggek mint a tini.
Ha a butaság zavar valakit az még korántsem egyenlő az irigységgel.
"Különben meg azért veszik meg a szülők, mert megtehetik."
A gyermeknevelés csődje, aztán a társadalom bajlódik az ilyen elb..szott kölökkel mert a szülei le fogják fosni amúgy magasról.
"hogy tudjak kommunikálni az oszt. társaimmal, és igazából rengeteg minden a Facebookon van csak."
Ez még viccnek is rossz.
Kommunikálni lehet skype-on, személyesen, telefonon, stb.
Igen? Mi az, ami csak a facebook-on van?
Teljesen igaza van a kérdezőnek.
Én sem értem minek ilyen drága készülék egy gyerek kezébe..
37. Hidd el hogy én sem függök tárgyaktól, de megveszek magamnak dolgokat azért mert nekem úgy jó. :)
Ha úgy tetszik iPhone-t veszek, mert nekem az jó ha van. Ha megunom akkor 2 hónap múlva eladom és veszek mást.
A probléma itt veled van és a kérdezővel.
Hogy miért? Mert olyanokra okoskodtok bele amihez semmi közötök. Ha neki a 17 éves tininek úgy jó ha iPhoneja van akkor legyen neki iPhoneja. És amíg nem lopta, vagy lopta a rávalót, addig semmi közöd nincs hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!