Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy kis tini 17 éves középisko...

Egy kis tini 17 éves középiskolás kezébe minek iphone 6? A szülők miért veszik meg azt a drága telefont nekik?

Figyelt kérdés
Aki még életébe nem dolgozott, még egy ásót nem fogott a kezébe az garantálom.

2015. nov. 12. 18:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Kérdező elérte a célját. Csak kiprovokálta, hogy egymásnak essetek :)
2015. nov. 12. 19:44
 42/73 anonim ***** válasza:
32%
#36 Utálom a facebookot, de az osztálynak a Facebookon van egy zárt csoportja... innentől kezdve felesleges e-maillel szenvedni. Na meg miért nem használhatnék facebookot? Betöltöttem a 13-at...
2015. nov. 12. 19:44
 43/73 anonim ***** válasza:
0%

A facebookon is ugyanúgy szenvedsz mint a e-mailen, vagy bármilyen más célalkalmazáson.

Zárt csoportot ezer és egy közösségi oldalon létre lehet hozni.

2015. nov. 12. 19:45
 44/73 anonim ***** válasza:
34%
Én a 12 éves unokámnak iphone 5 -t vettem De különben mi közöd hozzá?
2015. nov. 12. 20:00
 45/73 anonim ***** válasza:
0%

Az mit jelent, hogy "mi közöd hozzá"?

Sosem tudtam értelmezni ezt a kifejezést.

Hát mondjuk ha azt mondom papi, hogy hülye vagy mint a seggem, akkor szerinted érdekel, hogy te mit gondolsz arról hogy mennyi közöm van a dolgaidhoz?

Amúgy úgy van neked unokád 15 évesen ahogy nekem dédunokám.

2015. nov. 12. 20:05
 46/73 anonim válasza:
48%

15/L vagyok:

Az én osztályomban a legtöbb gyereknek Iphone-ja van, viszont ettől függetlenül két csoportra oszlik az egész (általánosba is ez ment):

1. csoport: "Megbukok oszt jó van úgy" tipikus tömegk**vák/b**ik akik remélem fognak húzni óvszert, ha már a szüleik nem tették meg. Nagypofájúak, illemet nem ismerik, tanárnak visszapofáznak, mert szerintük az "menő". A legnagyobb eredményük eddigi életük során, az ha 200 lájkot kapnak a csücsőrítős, pucsítós, művigyoros, alsógatyás, ecsetfejű képeikre.

2. csoport: A felső ellentéte. :)

2015. nov. 12. 20:07
 47/73 anonim ***** válasza:
0%
Miért van az h a 60 százalékos 15l válaszolót felpontozták de engem lepintoztak? 15f
2015. nov. 12. 21:44
 48/73 anonim ***** válasza:
79%

Na, a betegseg hataraig irigy 17 eves srac megint elojott.

Egyszeruen nem birja feldolgozni, hogy van akinek jut mert eloteremtette maganak es a csaladjanak.

Reklamalj anyadnal, ne masokat sarazz.

Raadasul elotted az elet, a sorsod a kezedben van.

2015. nov. 13. 00:10
 49/73 anonim válasza:
100%
Nem ertem miert kell irigykedni?... Kepzeld el nem kell ahoz asot fognod a kezedbe, hogy legyen penzed... Es ez nem csak a tinkre igaz, hanem kepzeld akinek igazan van penze az nem az asot fogdossa egesz nap, azok a kozmunkasok, akik felteszik az ilyen kerdeseket, mert irigyek. Kepzeld el 15 eves vagyok, es van egy i6plus-om 128Gb-os valtozatba. Es akkor most hova kell szarni? Nem ertem? En ezt nem snob-oskodasbol vettem meg MAGAMNAK!! hanem azert mert szuksegem van ra. Minek kell egyaltalan telefon egy 15 evesnek?!... Azert mert kepzeld el uzletelek! Igen, uzletelek 15 evessen es nekem a telefon ahoz kell, hogy mar ennyi idossen is penzt tudjak csinalni a tanulas mellett. Es igen kepzeld el 15 eves letemre meg tudtam venni magamnak egy 385ezer forintos iPhone-t is. Es akkor mi ezzel a baj? Kepzeld, iMac-em is van... Tudod az mennyibe kerul? Ha az iPhone-ert ki vagy akadva, inkabb le se irom. Es kepzeld azt is magamnak vettem. Pedig szuleimnek is van penzuk ettol fuggetlenul. Kullonallo kerteshazban lakunk, apamnak van 1 bmw-je es egy porscHe-ja, es anyamnak meg egy bmw-je. Igen, teny, hogy ok meg is dolgoztak erte, de ezt csak azert irom le, hogy lasd ezeket a muszaki cikkeket ok is megvehettek volna nekem, de en inkabb megvettem magamnak. Es, hogy mit tudok en dolgozni ennyi idossen... Nem diakmunka (arra nyaron megyek amikor 16 leszek), viszont elegge sok minden. Tozsdezek, tippmixelek, valamint Apple termekek adas-vetelevel foglalkozom. Es ez nekem azert jo, mert ertek hozzajuk, es sokszor egy rosszat megveszek szinte ingyen en magam megjavitom es mar ott is van az 50ezer profit. Es sokszor eladok egy nap 2-3at is, oersze van, hogy eggyet se, de addigis ott van bevetelnek a tippmix valamint a tozsde. Tudom, hogy nem is tippmixelehetnek, mert szerencsejatek, bla, bla, bla, de csinalom, es kepzeld egesz jol megy. Ha erdekel tavaly en fizettem ki egy torokorszagi 5* nyaralast 2 hetre, amire anyukammal elmentem, mert gondoltam orulne neki.(orult is) Es kepzeld az nem egy iPhone ara volt ami 200tol kezdodik... A lenyeg az, hogy ne altalanosits, amikor nem tudok, kinek honnan vannak a cuccai, es mellesleg semmi kozod nincs is hozza. Utalom, ha valaki irigy.. Tipikus magyar dolog, es ez tsajnos elegge fajdalmas leirni is... Multkor a belvarosban meghuztak kulcsal mind2 oldalon apam porsche-jet, vegig... Fayopo magyar irigy kutya nep! (Mar elnezest, de sajnos igaz a legtobb emberre...)
2015. nov. 13. 07:41
 50/73 anonim ***** válasza:
16%
48! Sokan úgy teremtik elő a pénzt, hogy az embertársaikat kizsákmányolják!! Ehhez mit szólsz, fejletlen élőlény???
2015. nov. 13. 11:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!