Egy kis tini 17 éves középiskolás kezébe minek iphone 6? A szülők miért veszik meg azt a drága telefont nekik?
A facebookon is ugyanúgy szenvedsz mint a e-mailen, vagy bármilyen más célalkalmazáson.
Zárt csoportot ezer és egy közösségi oldalon létre lehet hozni.
Az mit jelent, hogy "mi közöd hozzá"?
Sosem tudtam értelmezni ezt a kifejezést.
Hát mondjuk ha azt mondom papi, hogy hülye vagy mint a seggem, akkor szerinted érdekel, hogy te mit gondolsz arról hogy mennyi közöm van a dolgaidhoz?
Amúgy úgy van neked unokád 15 évesen ahogy nekem dédunokám.
15/L vagyok:
Az én osztályomban a legtöbb gyereknek Iphone-ja van, viszont ettől függetlenül két csoportra oszlik az egész (általánosba is ez ment):
1. csoport: "Megbukok oszt jó van úgy" tipikus tömegk**vák/b**ik akik remélem fognak húzni óvszert, ha már a szüleik nem tették meg. Nagypofájúak, illemet nem ismerik, tanárnak visszapofáznak, mert szerintük az "menő". A legnagyobb eredményük eddigi életük során, az ha 200 lájkot kapnak a csücsőrítős, pucsítós, művigyoros, alsógatyás, ecsetfejű képeikre.
2. csoport: A felső ellentéte. :)
Na, a betegseg hataraig irigy 17 eves srac megint elojott.
Egyszeruen nem birja feldolgozni, hogy van akinek jut mert eloteremtette maganak es a csaladjanak.
Reklamalj anyadnal, ne masokat sarazz.
Raadasul elotted az elet, a sorsod a kezedben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!