Egy kis tini 17 éves középiskolás kezébe minek iphone 6? A szülők miért veszik meg azt a drága telefont nekik?
Mi köze a kettőnek egymáshoz? Én sem fogtam még ásót a kezemben, ettől még nem vagyok elkényeztetett. (meg tini sem). - sőt mielőtt belekötsz, nincs iphone-om sem, de nem is irigylem mástól. Legyen vele boldog.
Egyébként azért veszik meg, mert van rá pénzük, a gyerek meg villoghat vele. Vagy csak szimplán van rá pénzük. De az is lehet, hogy a gyerek megkereste az árát, 17 évesen már van diákmeló, és nem kell hozzá feltétlenül ásó.
Mert anélkül már nem érzik magukat "menőknek". :D
Régen a drága Walkman volt a divat, ma az ájfon.
Irigykedünk, irigykedünk?
Nekem se volt még ásó a kezemben (pedig kicsit több vagyok már, mint 17), mégis drága telefont vettem magamnak? Most álljak egy órára a sarokba, vagy mi legyen?
lehet neten tőzsdézik és ő tartjael aput,anyut.
bár nem valószínű de lehet.
én minden telefonomat magamnak vettem.16éves koromtól.
kivéve az utolsót...de a régi pont karácsonykor fingott ki úgyhogy ajándék lett az utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!