Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi értelme a külön férfi/női...

Mi értelme a külön férfi/női öltözőknek/zuhanyzóknak?

Figyelt kérdés
Ha vki szégyellős akkor jobban az egy csaj előtt mint egy másik csávó előtt? V mi az oka?
2015. júl. 31. 21:37
 71/106 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy ezt már nem lehet megváltoztatni. Mert 29 évig ebben éltem, nem fogok holnaptól bátran pucéran mutatkozni, mert az egész életem a megfelelésről szólt.

Igaz, a bennszülöttek vagy kik ebben nőnek fel. Ráadásul nekik nincsenek ott a magazinok, a média agyonmanipulált fotókkal. Ha ott élnénk, senkit nem zavarna, hogy lóg a mellem. Főleg engem nem. Így meg tele vagyok gátlásokkal meg győzködöm magam, hogy csak van a másiknak annyi esze, hogy egy nagy mellre hat a gravitáció. Na mindegy.

2017. jan. 7. 21:37
 72/106 anonim ***** válasza:
0%
én 'szívesebben' vetkőzőm le egy férfi előtt, a nők olyan kegyetlenül kritikusak tudnak lenni
2017. febr. 3. 20:01
 73/106 anonim ***** válasza:
0%
hát ott a válasz kérem ... az a bizonyos megfelelési kényszer aha !! szóval kibújt a szög a zsákból. még csak nem is a szégyenlősség úgy alapból, hanem a megfeleléso kényszer. hát szépen állunk,de látod ez az, amiért a mostani fiatalok jobbak ebben, sokuk aztán messziről se ismeri a megfelelési kényszert. akkor ezért van az h olyan természetességgel vágtáznak be egymás tusolójába is, mintha a sajátjuk lenne, és qvára nemérdekli őket h ki mit mond és gondol a testükről ... hmm elgonoldkodtatsz
2017. febr. 3. 21:10
 74/106 anonim ***** válasza:
25%

Hogyhogy mi értelme?

Nem lesnek pasik ingyen, ha ez a vagyuk mehetnek fizetoshoz es nem kell turnom ahogy krakog mellettem egy állat vagy akarmi.nem vagyok idegenekre kivancsi

Nok kozott meg szolidaritas van.mert mi is leszunk oregek es voltunk gyerekek szoszo egy kaszt

2017. febr. 3. 22:10
 75/106 anonim ***** válasza:
37%
kis nyitottka :)
2017. febr. 3. 22:29
 76/106 dq ***** válasza:
0%
Sőt, a fejlett nyugaton már a szatírkodás is legális, nyugodtan heliopterezhetsz az utcán.
2017. febr. 4. 04:27
 77/106 anonim ***** válasza:
0%

Aki minden áron túl sok mindenben meg akar felelni másoknak, az ő baja. Az optimum viszont nem az.

Az optimum ott van, meglátásom szerint, hogy az ember energiájától, idejétől függően segít azoknak, akik megérdemlik (megérdemli, aki nem aljas).

Viszont nem optimális az, ha az ember különösebb indok nélkül letérdel valamiféle rendszer, vagy mások előtt puszta megszokásból, naivitástól, félelemből stb. Persze kivétel erősíti a szabályt, de annak igen erőteljes, ritka fajta kivételnek kell lennie.

"Nem lesnek pasik ingyen, ha ez a vagyuk mehetnek fizetoshoz es nem kell turnom ahogy krakog mellettem egy állat vagy akarmi.nem vagyok idegenekre kivancsi"

Ha felnőttek számára pusztán egymás pucér testnének látványa eleve különlegesség, valamint szolgáltatás igénybevételének fogja fel, ha látja egy másik felnőtt pucér testét, az régen rossz...

Ergo: a pucér test látványa / láttatása / láthatósága

nem a prostituáltak szolgáltatása,

vagy nem az kellene legyen,

hanem természetes kellene legyen, bármelyik nemű előtt bármelyik másik neműé, legalábbis felnőttek esetében.

Nem a ritka kivételes esetekre értem, amikor valaki a műtéti -vagy más, különösen esztétikátlan- hegeit, vagy a borzalmasan szottyadt mellét akarja rejtegetni, vagy hogy transzgenderként (kétneműként) nem akarja pucérsággal kitenni magát mások általi esetleges kiközösítésnek.

Ugyanis ezek kivételes esetek, meg lehet érteni, ha ilyen esetben rejtegeti a testét valaki. De ezek kivételes esetek.

(Még talán mensi alatt is érthető, ha nem akarja, hogy lássák mások a pucér testét, bár a mensi határeset, szerintem.)

És az iménti kivételes esetek nem arról szólnak, hogy pasi meglát pucér nőt, vagy nő meglát pucér pasit... Hanem eleve ritkább és kellemetlennek is vélhető esetekről szólnak a kivételek, melyek esetében az ilyen egyéneknek joguk van kizárólag ruhástól megjelenni. De, ismétlem ezek kivételek, ezek a ritkább esetek.

Általános esetben tehát nonszensz, ha a koedukált fürdést bárki is kukkolásnak minősíti.

Nem vagyunk már óvodások.

Bár az óvodás részéről is teljesen normális a pucérság, ellenben ők még kuncognak azon, hogy "de izgi meglátni, kinek milye van", életkori pszichés sajátosság okán részükről nem csak elfogadható, de szükséges is a "kukkolósdi, ráizgulás" ilyen értelemben, a harmonikus pszichoszexuális fejlődésükhöz.

Még talán kamaszok részéről határesetként elfogadható, hogy felizgatja őket a -főleg / többségében az ellentétes nemű- pucér test látványa, hiszen nemi hormonjaik frissen kezdtek termelődni, vagy legalábbis csak néhány éve.

De semmiképp se minősül -vagy nem kellene minősülnie- kukkolásnak, ha pusztán egy pucér felnőtt látja a másik pucér felnőtt testét, függetlenül attól, hogy koedukáltan vannak-e együtt, vagy sem.

Általános esetben tehát nem kellene, hogy ezt bárki is kukkolásnak tekintse, mivel alaptalan volna annak tekinteni tehát.

"nem vagyok idegenekre kivancsi"

Nyilván nem feltétlenül kell közösködni idegenekkel, azonban a tisztálkodás is az élet természetes velejárója, ahogy a busz előtt, vagy az áruházban is lehetnek tömött sorok, nők-férfiak vegyesen. Ilyen értelemben, pszichésen tök mindegy kellene legyen, hogy pucérok-e, vagy sem, attól még többségük idegen egymásnak.

A kérdés tehát erre nézve se az, hogy pucérság, vagy nem pucérság, hanem hogy egy koedukált zuhanyzóban akarsz-e idegennel együtt lenni, épp úgy, ahogy idegenekkel együtt akarsz-e várni a buszodra például, vagy sem. Függetlenül tehát attól, hogy van-e az embereken bármi ruha, vagy sem.

2017. febr. 6. 14:36
 78/106 anonim ***** válasza:
0%

Annyit még hozzáteszek: az aljas embereken is kell segíteni, de őket kollektív szervezésben kellene és NEM egyénileg. (Kivétel erősíti a szabályt: pl kényszer esete lehet olykor kivétel, vagy pl enyhébb segítségnyújtás olykor nekik is).

Azonban sajnos nincs évszázadok óta harmonikus és egyben hatékony megoldás a kollektív segítésükre.

(Csak a megfelelési kényszer témához teszem hozzá ezt.)

2017. febr. 6. 14:41
 79/106 anonim ***** válasza:
0%

* hatékony és harmonikus módon, értsd: jó szándékú és kompetens pszchoterápiás segítségnyújtás az aljasok számára, elzártan, de a szokványos börtönök helyett harmonikus, pszichésen őket segítő környezetben volna ideális, a fejlődésüktől függően növekvő szabadságot biztosítva számukra.

Meglátásom szerint.

ON.

2017. febr. 6. 14:44
 80/106 anonim ***** válasza:
32%

Ez milyen gyönyörű félremagyarázás, gondolom, szexuálisan izgatott állapotban írtad. Igenis qrva sokat számít, hogy aki áll mellettem a buszmegállóban, az pucér-e vagy sem.

Lehet, hogy neked nem, akkor taps, taps, gratula, de akkor sem kényszerítheted másokra azt, ami neked megfelel.

2017. febr. 6. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!