Mi értelme a külön férfi/női öltözőknek/zuhanyzóknak?
"Viszont aki nudista strandra megy, azt már nyilván nem zavarja"
>>> nos igen, hát meglehetősen egészségesebb személyiségnek tartom az ilyet, de hát ez van.
ez hülyeség. tudod te hányszor tusoltam már vagy öltöztem csajszikkal mert vegyes helyen voltunk vagy rossz volt a mienk? csak nálunk ez nem téma, valahogy tudja mindenki természetesnek kezelni.
sztem pont ott merülhetnek fel a gondok, akinek nem természetes és kapásból szexre asszociál ... most nem?
szerintem pedig az a természetes egészséges emberek körében, hogy valaki kapásból a szexre asszociáljon, ha egy meztelen példányt lát a másik nem köréből. Főleg, ha egy férfi egy fiatal meztelen lányt lát, hát mire asszociáljon szerencsétlen?
és a nők is pontosan tudják, hogy sok férfi a nyálát csorgatja, ha egy vetkőző nőt lát. ez persze sokakat zavar! miért is lenne jó érzés egy nőnek, ha egy akármilyen férfi nézegetné és közben fejben fantáziálna? az ilyen műsorokért fizetni szoktak! és miért kéne olyanokat felizgatni, akiket nem akar az ember felizgatni?
nyilván pont elegen a tettek mezejére is lépnének.
nem tudom, milyen aszexuális, naiv, végtelenül buta ember tette föl ezt a kérdést?
nem-nem, nagy tévedések vannak itt. pont az a természet-ellenes, ha valaki egy snassz emberi testet nem tud természetesként kezelni és azonnal a szex jut eszébe. ennyi erővel kkor a hatalmas naturista campingek is orgia-központok lennének, és mégse azok.
viszont igaza van annak aki írta, h bőven elég csak 1-2 ütődöttebb, aztán máris nem működik a dolog, szal megint oda jutunk, hogy nagyon közösség-függő. én nem mondom h nem szeretem a nagyon szép lányokat, de még mennyire szeretem, csak azt is tudom, hogy csak mert együtt tusolunk, nem fogok rámászni, és valahogy szét tudom választani a két dolgot.
Fizetni? --- te megint valami erotikus jellegre gondolsz, de itt sima öltözőkről, tusolókról van szó.
Na sebaj, ez már így marad, csak bevallom, irigylem az olyan helyeket ahol meg pont azt veszik alapnak, hogy vki természetesnek kezeli a helyzetet és olyan helyen is voltunk már, ahol meg ki voltak akadva, hogy ugyan már mi titkolni való lenne egy emberi testben és mi a bajunk a koedukált tusolóval .... Jó hát ehhez még fejlődni kell, ez tény, csak fura na.
A szándék a lényeg. A sztriptizért azért fizetnek, mert izgató szándék van mögötte, és az is normális egy értett, tudatos, erkölcsös felnőtt közösségben, hogy sztriptizelnek, akár pénzért mint show műsor, akár ingyen.
Sajnos a magyarországi kultúra még nem tart ott, hogy természetesnek élje meg a meztelenséget. Pedig egy fürdés, tusolás, vagy eleve egy naturista közeg teljesen természetes, vagyis annak kellene, hogy legyen. Valóban, ahogy írták, társaság függő, tehát értelmes, normális, korrekt emberek kell alkossák azt olyan helyzeteket ill közösséget, ahol pucér mindenki. Mivel itt is megjelenik a szándék: akik számára természetes, és normális szándékkal meztelenek, ott nincs balhé. Ez NEM meztelenségfüggő, hogy valaki balhézik van nem, hiszen ruhásan is balhézik olykor, aki balhés egyén.
Az erekcióról meg annyit, hogy nem értem, miért nyilvánít valaki olyanról véleményt, amit nem tapasztalt, sőt, kellő mennyiségben ha nem tapasztalta az adott helyzetet...
Én voltam már párszor naturista közösségben ,és tapasztaltam magamon és más férfiakon is -neten is olvashatsz beszámolókat erről-, hogy eégsz egyszerűen valamiféle pszichés mechanizmus miatt elég ritka az erekció egy meztelen közösségben, hiába van potencia. Ha meg mégis megjelenik, akkor az ember kultúráltan megoldja, mint pl a büfizést. (Pl úgy fordul, hogy takarja magát egy kis időre, vagy elmegy pisilni, vagy más módon elvonulva megoldja, hogy ne legyen erekciója, mivel naturista közösségben se rajonganak azért a látványért, ha valakinek egyfolytában áll.)
Egyébként meg nagy baj nincs a merevedéssel naturista közegben, csak hát ott se mindenki rajong azért, ha látja , h folyton áll egyeseknek.
Aki nem járt ilyen helyeken, nem tapasztalhatta, hogy hiába van potencia, hiába tombolnak a nemi hormonok általában a kamaszokban és felnőttekben, komolyan mondon, h azt éli meg akár már a második órától az ember -a férfiak is-, hogy egy megfelelő szabású ruhadarab izgatóbb, erotikusabb lehet azáltal, hogy féligmeddig takar, tehát olyan ruha, ami megindítja a fantáiát. ellenben a teljes pucérságot egy óra alatt meg lehet szokni, akármilyen nemű és korú is az ember, és akármilyen korút, neműt lát is maga előtt.
Úgy meg lehet szokni, hogy egy nagy potenciájú férfi is úgy beszélget bárki mással a második órától, aki szintén pucér, h már nem is tudatosul benne általában, h pucéran kommunikálnak. Mondom, nyilván nem a rossz szádnékú, balhés emebrekről mondom, mivel náluk sose lehet tudni. Ezért kell úgy szervezni egy naturista közösséget, h csak azok járahssanak oda, akik korrekt, normális eemberek - ahogy a legtöbb más klubra is jellemző, legyen az repülőmodellkedés, karate edzés, vagy barkácsolás, vagy növényhatározó klub. Mondom ismét: NEM meztelenségfüggő a normális, humánus, emberi viselkedés. Aki nem volt még iylen helyen, nyugodt lehet afelől, hogy nem fog jobban gerjedni a neki tetszőekre, mint amikor ruhában van ő, és/vagy a másik ember. Sőt... végre nincs izgató takarás, amit a ruha okoz, és így nagyjából elvész a szexuális varázs, egy idő után.
Én megértem, h nincsenek tudatában, akik nem jártak iylen helyen még, de akkor ezek közül egyesek miért nyilvéánítanak véleméynt arról, amiről ninsc kellő -sőt, sokszor semmilyen- tapasztalatuk...?
Ez nem elmélet, hanem gyakorlat, tehát nem elégséges pusztán odaképzelnie önmagát, aki még nem volt naturista, vagy hasonló közösségben.
És hogy ne legyen félreértés, két tisztázandó:
Az egyik, hogy nyilván izgató a meztelenség, de csak arövid ideig, amíg fel van izgulva az ember - ami mindennaposan RUHÁBAN IS megtörténik minden nemileg érett emberrel, mint tudjuk. Tehát hangsúlyozom: ez NEM ruhafüggő, ill NEM meztelenségfüggő dolog! Pl együtt vagy a pároddal, levetkőztetitek egymást és szeretkeztek, mert a szeretkezésre szüksége van az embernek. Niylván jó érzés egymás csupasz bőréhez simulni, stb. De épp olyan gyakorisággal jön rád a kanosság,vagy felizgultság pl a párodra amikor ruhában vagy, mint amiylen gyakran akkor ,ha meztelenül vagy(tok), sőt, mondom, hosszú távon mérve meztelenül riktábban tör rá az emberre, ami a többség számára hihetetlen, pedig logikus, és próbáljátok ki, meglátjátok... A félig meddig takaró ruha izgató, mert takar valamelyest. A télikabát nem annyira izgató, mivel túl sokat takar, bár kivétel erősíti a szabáylt, de az ritka (pl akine ktélikabát fétise van. :))) ). A másik véglet se igazán izgató: a pucérság.
Komolyan kérdem, hát akik nem szoktak naturista heylen lenni, pl férfiaktól kérdezem: nem unod a meztelen női posztert, vagy háttérképet néhány óra után?? :))
Szerintem aki nem únja meg egy nap alatt a meztelen női fotót néhány óra alatt -és itt most a nemi szerveket és melleknek a szexuális hatását értem-, az hazudik, esetleg valami súlyos hormonális betegsége van, mint annak a ritka néhány embernek, akinek napi 40 spontán orgazmusa van (bár utóbbi eset nő körében fordul elő ráadásul, és náluk is igen kevés személyre jellemző).
(Ismétlem: ar arc szépsége més kérdés, ahogyan egy női mell anyai, vagy szeretetteli hatása is más kéredés, azt nehéz megúnni.)
Ja, és a másik, maajd' elfelejtettem kitérni rá, a másik félreérthető tényező:
nyilván kamasz korban, úgy 11-18 között áltaában, amikor épp cska megindul az ember életében testileg is a nemiség irányi vágy, életében először tombolnak a nemi hormonok, bennük pszichés és testi okokból is is részben szégyenlősség jelenhet meg (életkori sajátosság), részben pedig túl gakran jelentkezik erős nemi vágy, tehát ezen okok miatt nyilván a legtöbb 11-18 évesre nem vonatmkozik teljesen mindaz, amiket írtam. A gyakoraltban is hallom naturistáktól, akiknek kamaz gyerek van, hogy amíg a gyerek pici volt, simán jött velük mnudistra strandra, de amióta 11, 12, vagy13 éves a lányuk / fiúk, a gyerek azóta ne mhajalndó iylen helyre járni. Ez érthető és tudomásul kell venni, a fenti okokból. Máskülönben ami tényezőket említettem a meztelen közösségekről, és a meztelen koedukált tusolásról, reális, szintenm mindenki által tpasztalt temrészetesség, aki gyakorolja. Mondom, a kb 11-18 év köztiek többsége viszont féligmeddig kivétel ez alól, érthető okokból. De sokan már 17-18 évesem épp azt tapsztalhatsják meg, mint az idősebb nők és férfiak: a pucérsáég kevésbé izgató szexuálisan, összességében, és pucéra maximum csak annyiszor izgul fel az ember, mint ahányszor ruhásan!
Még kiegészítve azzal, hogy
1, a 11-18-as korosztállyal is csak nálunk van gond. nem véletlen, ha kimész egy naturista strandra, a fiatal srácok 95%-a német vagy holland vagy dán stb, és alig 1-2 magyar ... hát istenem, még fejlődnünk kell.
2, aztán az erekció is egy olyan kérdés, hogy szintén meg lehet ám szokni. először én is pánikoltam tőle, meg elképzelhetetlennek tartottam, hogy jézusom, mi lesz ha a strand közepén feláll ... De aztán jött a meglepetés, hogy semmi se lett, ugyanis -na persze nem magyar átlagra értve- aztán én magam is találkoztam több olyan esettel, hogy a kamasz srác olyan lelki nyugalommal dumált a parton álló farokkal a haverjaival vagy éppen játszott a lányokkal, hogy azt elképzelni se tudod, azaz kb ugyan olyan semleges hatást váltott ki, mint maga a meztelenség, tehát semmilyet. Még csak meg se mosolyogták ... És amikor ezt úgy legalább 10x megtapasztaltam másokon, elkezdtem én magam is valahogy figyelmen kívül hagyni, és hidd el, ahogy engem se, a kutyát nem érdekelte, hogy éppen a büfé sorában állt a srácnak (igen, ilyet is láttam), de a lányokat se, és ő maga se volt zavarban, egyszerűen magán se vette észre.
Szóval megint oda lyukadunk ki h csakis megszokás kérdése, na meg kulturális különbségek ugye, és ismét az emberi test természetesként való kezelésének kérdése.
Mi magyarok valamiért extra módon zártak vagyunk, és extra módon szégyenlősek (de sajnos már betegesen), míg aztán kimegyünk egy belga vagy holland vagy dán vagy svéd stb helyre, és teljesen meglepődünk, hogy jéééé ezeknek aztán tényleg semmit nem jelent meztelennek lenni, sőt, fogalmuk nincs, mi lenne a gond azzal (és kamaszkorban se!). Mi voltunk pl úgy dán koleszban (tehát még csak nem is naturista közegről van szó!) elszállásolva, hogy volt ugyan fiú és lány tusoló külön, csak éppen azon a szinten nem volt meleg víz a fiúknál. Szted vették a fáradságot, hogy felmásszanak egy emeletet? A frászt, tök simán átment mindegyik a lányokhoz és együtt tusoltak, és milyen érdekes, hogy ott nem volt ám se sikoltozás se semmi, ugyanúgy elbeszélgettek, mintha kint lettek volna ruhában.
Szóval értem én, hogy magyar szemmel ez fura talán, de hát pont erről beszélünk, hogy ugye kell egy bizonyos szellemi érettség ehhez, ami nálunk még sajnos csak kis rétegeket érint.
Bele se merek gondolni, nálunk milyen botrány lett volna, ha a "csúnya fiúk" átmennek a lány tusolóba ... Ők meg azt nem értik, hogy már miért ne mentek volna át, hiszen csak tusoltak? Az ég világon senki nem látott ebben szexuális töltetet. Ugye milyen érdekes?
Mindennek igazolására tényleg elég csak kimenni egy magyar meg egy nyugati natúrhelyre, aztán az arányokat majd hasonlítsátok össze. Vajon ott miért jönnek akár egész haveri társaságok is, nálunk meg jóformán csakis nyugati fiatalokat látni, de magyart csak elszórtan 1-2-őt? Miért?
Valaki mondhatna logikus magyarázatot ezekre a konkrét példákra vagyis az okokra! Érdekelne nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!