Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi értelme a külön férfi/női...

Mi értelme a külön férfi/női öltözőknek/zuhanyzóknak?

Figyelt kérdés
Ha vki szégyellős akkor jobban az egy csaj előtt mint egy másik csávó előtt? V mi az oka?
2015. júl. 31. 21:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/106 anonim ***** válasza:
16%

még a kérdésre:

Én meg pont azt tapasztalom, legalábbis a magyarok körében, hogy egy fiú sokkal szégyenlősebb egy másik fiú előtt, és egy lány előtt kevésbé. Ezt konkrétan többen is már így megmondták nekem, hogy egy lány előtt bármikor levetkőzne persze, de fiú előtt soha. Hát ugye, erre is mit lehet mondani? Az egyik kapásból azzal érvelt, hogy "mert nem hiányzik, hogy a homók sasolják a farkát" ... hagyjuk ... nagy érv, csak megint jön a kérdés, hogy és egy nyugati fiatal srácot ez nem zavar pl? Ismét hosszú téma.

2015. dec. 13. 12:20
 32/106 anonim ***** válasza:
79%

hát utóbbiról annyit, hogy én is éltem Dániában, és pláne a fiatalok kb. mindenkivel lefekszenek, akivel véletlenül összefutnak, de az idősebbek se veszik olyan komolyan a házastársi hűséget, úgyhogy ez pont nem jó példa.

Lehet, téged kihagytak ezekből a bulikból, de ami promiszkuitás skandiáviában megy, az tényleg megfekszi egy magyar ember gyomrát, és szerintem nem csoda.

Nyilván, ha így állnak az élethez, akkor minek szégyenlősködjenek?

Még beneluxban éltem, ott mindenhol volt külön öltöző és zuhanyzó. Viszont az nem ritka, hogy a wc-t mindkét nem használhatja. de együtt öltözésre egyetlen egyszer sem láttam példát.

2015. dec. 13. 14:31
 33/106 anonim ***** válasza:
0%
hát nézd, akkor ez más téma valóban, viszont most őszintén ... nincs igazuk? miért kéne megfeküdnie bárkinek a gyomrát, hogy jól érzik magukat és engednek a vágyaiknak? sztem ez megint amolyan kelet-európai maszlag, ők képesek házastársi hűséggel együtt is szexelni össze-vissza, csak mert élvezik, de ez nem jelent megcsalást! ugye ez is egy izgi téma, hogy ki képes és ki nem képes szétbontani a szexet és az érzelmi hűséget ... na nincs is annyi lelkibeteg pl Dániában :-)
2015. dec. 13. 14:45
 34/106 anonim ***** válasza:
93%

Hát ebben tévedsz... dánia a világ egyik legnagyobb antidepresszáns-fogyasztója. az se véletlen, hogy annyit piálnak. Gondolom, ezt te is azért észrevetted. éltem ott eleget, sokmindent jól csinálnak, de hogy lelkileg nem egészségesek, az egészen nyilvánvaló.

persze,ha neked jobban tetszik a promiszkuitás, és ehhez partnereket is találsz, csináld csak, magánügy, amíg nem teszel vele tönkre másokat.

2015. dec. 13. 15:06
 35/106 anonim ***** válasza:
15%

hát ha te ezt összekötöd a lelki egészséggel, akkor persze ...

piálnak tudom én, de mit mondjak, tudnak élni.

viszont a kezdeti kérdéstől nagyon elkanyarodtunk itt most már ezer irányba, a szexbe is meg a piálásba is, azonban ettől még a tény tény,hogy rohadtul nem ismerik a szégyenlősség fogalmát (és nem hiszem h azért, mert piálnak).

2015. dec. 14. 12:46
 36/106 anonim ***** válasza:
0%
Ha valaki csak egy kérdést tesz fel, abban vajon mi lepontozni való van?
2015. dec. 14. 17:37
 37/106 anonim ***** válasza:
0%
JÓ KéRDÉS, DE EGYESEKNEK EZ A SZÓRAKOZÁSA. és azt veszem észre h minél értelmesebb dolgokat ír vki, annál kevésbé értékelik, szal ez a jelenség is passzol a z átlaghoz kb :) én pl sosem zoktam pontozgatni, engem nem igazán hat meg
2015. dec. 15. 09:07
 38/106 anonim ***** válasza:
27%

"míg aztán kimegyünk egy belga vagy holland vagy dán vagy svéd stb helyre, és teljesen meglepődünk, hogy jéééé ezeknek aztán tényleg semmit nem jelent meztelennek lenni, sőt, fogalmuk nincs, mi lenne a gond azzal (és kamaszkorban se!)"

Egyébként erről az jut eszembe, hogy amaikor hazánkban felhábortítónak vélik az ilyesmit, vajon mit gondolhatnak a finnekről, akik világ szerte ismertek a SZAUNA KULTÚRÁJUKról... Ahol aztán nem igazán gyakori, hogy törülközővel takargatnák saját magukat. Utóbbi eszköz csak a fenék alá kell, higiéniai okokból, de nem jellemző, h nemiszerv takargatásra használnák a finnek, a szaunákban.

Egyébkbént valóban teljesen természetes a meztelenség, bár a higiéniai szabályokra jó odafigyelni, pl az emíltett törölközőre ülés, vagy pl ha menstruál egy lány / nő, akkor eg.ügyi okokból jobb, ha nem áll másokkal azonos tusoló alá, szerintem.

Valamint nyilván tiszteletben kell tartani, ha valaki esztétikai okokból részben, v egészben intimitásra, takargatásra vágyik, pl sérült, neadjisten amputált testrész esetén. Bár enyhébb esetben én is azt láttam osztrákokon, németeken, hogy pl a 70 éves szottyadt mellű nő, vagy a 150 kilós "maca" is vidáman ugrándozott, sétálgatott, fürdött teljesen pucéran, és senki nem szörnyülködött, és nem szólt be nekik. Szerencsére. Épp így a lapos mellű 20-40 éves nőt se nézték ki, se a mikropéniszes fiút / férfit.

Egyébként a sokféleséget tényleg meg lehet szokni, láttam már naturista helyen mikropéniszestől az ormótlan vastag hímtagon át sokfélét, és nem azért, mert bámultam, hanem mert egyből feltűnő, ami szélsőség. 10 másodpercig hüledeztem magmban, hogy jééé, "elefántormány", vagy hogy "vajon hol van a pénisze a srácnak?", aztán nem izgatott tovább a szélsőség.

Lenézni meg végképp nem nézek le senkit a testéért. Legfeljebb pl a kövér csajok nem bejövősek, de van több kövér lány haverom is, csak velük nem szexelnék - ennyi.

Biztos akadnak Skandináviában, meg Ny-Eu-ban is kivételek, de én is azt láttam, h arrafelé, többségében, szerencsére természetesként kezelik a pucér emberi testet, csecsemőkortól az agg korig. Egyáltalán nem jutott eszébe nyugatiaknak, hogy netán pedofil, vagy szatír volna naturista helyen az a felnőtt férfi, aki teljesen pucéron beszélgetett, vagy játszott együtt, a kettő, vagy 5, vagy 10 éves, szintén teljesen pucér gyerekekkel. A szándék számít elsősorban (meg a közeg is).

Komolyan mondom, én meg, aki férfi pedagógusként babysitterkedtem már, azon vagyok kénytelen agonizálni itt Magyaro-on, hogy ha nem csak 3 év felettiekkel, hanem alattiakkal is adódik babysitteri munkám, akkor hogyan beszélem meg a szülőkkel, hogy 3 év alatti mindig szem előtt kell legyen, akkor is, ha wc-re, megyek, vagy zuhanyozni, márpedig akkor pucáron lát engem a gyerek...

(Eddig csak 3 év felettiekre vigyáztam és főleg kisebbeket bíztak rám, tehát óvodásokat, őket meg a szomszéd szobában lehet hagyni 10 percekre, amíg a fürdőben vagyok.

Nyugaton csak annyiból hasonló a helyzet,

hogy Hollandiában a pedo-botrányok miatt férfiakat

nem engednek sitterkedni / aupair-kedni, bár az is végletes, hibás hozzáállás, szerintem.)

2015. dec. 15. 11:33
 39/106 anonim ***** válasza:
18%
*vagy 10 éves = vagy tizenéves
2015. dec. 15. 11:37
 40/106 anonim ***** válasza:
78%

Ami hirtelen eszembe jutott még, hogy olykor kellemes meglepetésként ér engem Magyaro-on, amikor (tiszteletteljesen persze) fiúk, férfiak simán felajánlják lányoknak, hölgyeknek, ha technikai hiba van a női wc-ben, h használják a férfi wc-t. Persze mindkét nemű wc-ben szeparáltak a wc-k, de legalább nem csináltak abból ügyet, hogy míg fiúk vizeltek a piszoárba, addig a csajok meg a szeparált wc-ben végezték dolgukat. Már ez is haladás mind erkölcsileg, mind szellemi nyitottságban.

Semmi tapintatlanságot nem látok ebben, pedig én prűd környezetben és szégyenlősen nőttem fel. Utóbbi okokból sokáig (kb huszonéves koromig) furcsa volt mindez nekem is, de élő példa vagyok arra, hogy percek alatt át lehet kapcsolni tudatilag, hogy még az együtt wc-zés se gond, se semmiféle meztelen együttlét nem gond, bárkivel, aki kultúrált és elfogadó, ilyen szempontból.

Írtam korábban itt a kivételes helyzetekről és arról, hogy nyilván sajátos esetben el lehet fogadni a takargatást, intim egedüllétet is, de többségében már rég nem látom ezt szükségesnek.

2015. dec. 15. 11:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!