Mi értelme a külön férfi/női öltözőknek/zuhanyzóknak?
10-es: na ez aztán nagy érv :-)
9-es: azért nem ártana ám némi pszichológus. az emberi testet borzalmasnak tartani + ennyi idősen a szexet is elutasítani, na azért ez bizony keményen mérgezi a személyiséget.
És akkor felmerül a kérdés: külföldön, a koedukált helyeken miért nem feszélyez ez senkit? pedig ott nem fürdőruhában tusoltak, és nem nagyestélyi alatt öltöztek át ... Mint írtam, akár fiúknak, akár lányoknak, tök semleges volt, és nem lehetett érezni ott semmilyen feszélyt. Komolyan ennyi túlszemérmes emberke lenne nálunk, hogy emiatt még inkább a szexet is hanyagolja? nagyon durva ...
De már mikor olvastam ezeket az iskolaorvosos és tornaórás vetkőzős álproblémákat, hogy több évig szenvednek ezzel a kérdéssel, hát komolyan nem tudom, hova fajultunk.
"Azon kívül ott vannak a tinik meg a gyerekek,
ahol menne a leskelődés is."
A naturista helyeken általában nincs korhatár, tehát teljesen értelmetlen felvetés, h tinik és gyerekek leskelődnének, hiszen ők is, és a felnőttek is együtt vannak pucéran, naturista helszíneken.
A meztelenség teljesen normális és természetes dolog.
Ráadásul a gyerek kérdés nem értem, hogyan vetődött fel benned, akit idéztem...
Óvodában a képzett, kompetens óvodapedagógus direkt engedi a gyermekeknek, hogy egymás testét nézegessék, meztelenül, akár egymás nemi szervét is, mivel a pszichoszexuális fejlődés szerves részét képezi a gyermeki kíváncsiságnak ez a formája is. Ez a fajta spontán érdeklődés általában 4 éves korban tetőzik. és tilos elfojtani!
(Más kérdés, hogy a merev törvények miatt a pedadógus nem tartózkodhat meztelenül nevelési intézményben.)
Olvasgass kicsit gyermekpszichológiát, hasznos - jobban megismered a gyermekeket, és ezáltal harmonikusabban tudsz viszonyulni hozzájuk, több megértéssel. Köszi figyelmed.
azért ennyire nem éles az ellentét, ugyanis én azt látom,hogy ez csak nálunk ekkora cirkusz, na meg talán még keletebbre ... de pl francia parton tök simán levetkőztek egy szál semmire mert nem volt náluk fürdőnadrág, pedig ruhás strand volt, és a kutyát se érdekelte, nem is értették, hogy mi a gond azzal.
szal valahogy a magyarban eleve genetikailag kódolva van aez a beteges szégyenlősség, mintha nem a teste természetes része lenne vagy nemtom .... Nézd meg az iskolaorvosos kérdéseket itt is akár, és eldobod magad, hogy mennyit cirkuszolnak azért, mert hogy jaj a haverja meglátja a farkát. Komolyan ... egyszerűen nem jutok szóhoz, és azt látom, hogy sajnos az egyre fiatalabb generációk zömében egyre rosszabbak ilyen szempontból.
Fene tudja, nekem valahogy nem igazán egészséges felfogás, hogy azt mondja, neki mekkora lelki trauma volt és pszichológushoz kell járnia, merthogy egyszerre 10-en mentek be az iskolaorvoshoz és le kellett tolni a boxert. Na puff, ilyenkor úgy elgondolkodok, hogy te jó isten, hol élünk???
És más országok fiataljai akkor miért képesek teljesen természetesen kezelni az emberi testet és eszükbe se jut ilyen, hogy milyen ciki, ha meglátja őt valaki ruha nélkül ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!