A férfiak azért nem üthetnek meg nőt, mert a társadalom ennyire lenézi a nőket? Egy nő ugyanúgy nem felelős a tetteiért, mint mondjuk egy kisgyerek?
Arra gondolok, mikor egy nő megtámad egy férfit és a férfiak általában nem ütnek vissza, vagy ha igen, akkor mások megverik érte. Ez arra emlékeztet, mint mikor valaki nem a saját gyerekét fegyelmezi és jönnek a gyerek szülei és bosszút állnak.
Nem az lenne az egyenlő bánásmód ha a nőknek is felelniük kellene az erőszakos cselekedeteikért, akár azzal, hogy vállalják a pofonokat is?
A nőkre meg hiába mondják, hogy gyengébbek és ezért nem lehet megütni őket, mikor ha egy erős nő ver meg egy gyenge férfit, akkor azon általában csak nevetnek az emberek. Szóval az egész "védjük a gyengébbet" érv csak képmutatás.
17l
Kérdező, mostmár nyilvánvaló, hogy te az esti vacsi mellé desszertneka fejet az asztalbaverést kaptad. Mindegy, hogy mit kaptál vagy mit nem, de akkor is az kérdésed intelligenciája max. akkora, mint a tehén s.ggge. Messziről bűzlik, hogy egy óvods fejű vagy, ugyanakkor f.nngod nincs arról, hogy mi az az adózás, f..ngod nincs arról, hogy mi a jogaid.
"Arra gondolok, mikor egy nő megtámad egy férfit és a férfiak általában nem ütnek vissza, vagy ha igen, akkor mások megverik érte."-ez az első mondatod egy nagy szánalom, nőként. Javaslom a felvételizést nem egyetemre, hanem egyenesen a Gulágra, hoy ott megneveljenek, szamuráj kisasszony!
"Ha a 60 kilós pasi megtámad egy 120 kilóst, akkor nem a 120 kilósnak kell erélyességet gyakorolni. A 60 kilósnak kell számolnia a tettei következményeivel."
Itt a pont. :)
TELJESEN LÉNYEGTELEN, hogy a támadó, illetve a védekező fél férfi, nő, erős, vagy gyenge, mindenképpen a támadó fél a hibás! Akkor is, ha egy az átlag nőnél is gyengébb nő kezd el ütni egy harcművészeteket ismerő férfit.
SENKI nem üthet meg SENKIT, és AKÁRKI üt meg AKÁRKIT, az UGYANANNYIRA elítélendő.
Remélem, világos voltam. :)
Az elejen nem tunt fel, de mar a nyakam teszem ra, hogy a kerdezo nem.is 17 eves lany...:D
Vissza lehet olvasni a valaszom, ha erosebb a no a pasinal, akkor jogos az onvedelem. Csak minden valasz le van pontozva, ami leirja, hogy nem ez az atlagos felallas, es akik altalaban not vernek nem is 45 kilos Mr. Burns testfelepitesu pihetollak, akiket felkap a szel is.
Miert, szerinted az atlag "Joska, segits, mert nem tudom kinyitni a lekvarosuveget" 50 kilos no milyen komolyabb kart tud okozni egy 75 kilos ferfiban? Es forditva ez hogy menne?
Egyebkent milyen buntetlen fizikai eroszakrol beszelunk? Ha a no bemegy a rendorsegre, hogy kaptam egy pofont a ferjemtol, akkor ugyanugy nem csinalnak a rendorsegen semmit, most oszinten miert lep meg sok embert, hogy ez forditva is igaz. De a pofozkodo illetotol el lehet valni, ki lehet dobni. Es azert a legtobb ferfinak kevesbe kell attol tartania, hogyha a baratnoje rajon, hogy el akarja ot hagyni, akkor hetfon mar hullazsakban lesz.
Az igazsag az, hogy erdekes modon olyanok irkalnak ilyen "noket is lehet verni" hozzaszolasokat, akik rosszul szocializalt prolik, es akik mellol felallnak az emberek a 3as metron es inkabb atszallnak a masik kocsiba. Vagy a masik lehetoseg meg, hogy siman nogyulolok es irritaljak oket a feminista mozgalmak. Es az plane vicces, mert a legtobb ilyen forumozo azert utalja a noket, mert kikosaraztak, es leszolitani nem mer egy lanyt, nemhogy megutni.
Es kotitek az ebet a karohoz olyan peldakkal, amik alig fedik le az atlagot. Igen, vannak kivetelek, de nem arra kell alapozni. Fel van fogva, hogy van az ugy, hogy a ferfi feltheti az eletet a notol es jogos az onvedelem. Es abbol, amit masok irnak miert nem fogtok fel semmit?
"Az elejen nem tunt fel, de mar a nyakam teszem ra, hogy a kerdezo nem.is 17 eves lany...:D"
Nekem is nehéz elképzelni, túl értelmes egy 17 éves lányhoz képest, de attól még lehet, hogy az. :D
"Miert, szerinted az atlag "Joska, segits, mert nem tudom kinyitni a lekvarosuveget" 50 kilos no milyen komolyabb kart tud okozni egy 75 kilos ferfiban? Es forditva ez hogy menne?"
Ez erkölcs kérdése. Verekedni erkölcstelen dolog, akkor is, ha 50 kilós nő teszi ezt.
"Ha a no bemegy a rendorsegre, hogy kaptam egy pofont a ferjemtol, akkor ugyanugy nem csinalnak a rendorsegen semmit, most oszinten miert lep meg sok embert, hogy ez forditva is igaz."
A nőnek azért van lehetősége: Felhívja a NANE (femináci) egyesületet, ők azért tesznek valamit. A férfinak viszont nem nagyon van.
"De a pofozkodo illetotol el lehet valni, ki lehet dobni. Es azert a legtobb ferfinak kevesbe kell attol tartania, hogyha a baratnoje rajon, hogy el akarja ot hagyni, akkor hetfon mar hullazsakban lesz. "
Á, nem, csak esetleg utcára kerül. Elég sokan válnak válás után hajléktalanná.
"Az igazsag az, hogy erdekes modon olyanok irkalnak ilyen "noket is lehet verni" hozzaszolasokat, akik rosszul szocializalt prolik, es akik mellol felallnak az emberek a 3as metron es inkabb atszallnak a masik kocsiba."
Senki nem mondta szerintem, hogy nőket is lehet verni. Azt mondjuk, hogy SENKIT nem lehet verni.
"ezekkel pontosan azt írtad le, hogy jogában áll szabadon visszaütni a pasinak, erről szól az egész kérdésed."
Igen ezt hívják jogos önvédelemnek. Ha megtámadnak visszatámadhatsz, amíg nem ártalmatlanítod a támadót. Szóval még mindig nem tudsz szöveget értelmezni. :D
"de amíg nőt verni mindennapos"
Nálatok otthon lehet, én nem ezt látom és a videókban sem ez mutatkozik meg az emberek reakciói alapján.
"f.nngod nincs arról, hogy mi az az adózás"
Úgy látom nagyon fáj neked az hogy adót kell fizetned, mert már sokadjára hozod fel. Ez a legnagyobb teljesítményed az életben, hogy befizeted a kötelező dót? És mi köze a témához? Ha nem tudsz érvelni ne ilyen logikátlan kifogásokkal gyere.
"TELJESEN LÉNYEGTELEN, hogy a támadó, illetve a védekező fél férfi, nő, erős, vagy gyenge, mindenképpen a támadó fél a hibás! Akkor is, ha egy az átlag nőnél is gyengébb nő kezd el ütni egy harcművészeteket ismerő férfit.
SENKI nem üthet meg SENKIT, és AKÁRKI üt meg AKÁRKIT, az UGYANANNYIRA elítélendő."
Sajnos úgy tűnik ehhez az átlag intelligencia kevés, hogy a legtöbb ember megértse. Mindenki a gyengébb helyébe képzeli magát és azt mentegeti, mert arra számít, hogyha majd ő bánt másokat, akkor majd ő is ki játszhatja a "gyenge vagyok" kártyát. Körülbelül ilyennek képzelem el a legtöbb válaszolót, mint a kis csávót a videón:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!