Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintettek is a társadalom...

Szerintettek is a társadalom söpredéke vagyok?

Figyelt kérdés

Sosem voltak barátaim, mindenki csak bántott, a szüleim túlságosan is szerettek és túl sokat törődtek velem, ezáltal szerencsétlen lettem, aki nem képes élni egyszerűen, mert fél, retteg minden élethelyzetben, csendes, visszahuzodó jellem. Illetve még semmit sem értem el az életben (csak 8 általánosom van)

Viszont most úgy érzem, hogy kezdek megőrülni és pszichopatáként, vagy bűnözöként, vagy öngyilkosként fogom végezni. Szerintettek is az ilyen múlttal rendelkező emberekből lesznek az őrült pszichopaták, vagy a társadalom söpredékei?

19F

2015. ápr. 3. 17:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Inkább csak meg kéne keresni a golyóidat és beiratkozni egy iskolába.
2015. ápr. 3. 17:30
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Arról, hogy aluliskolázott vagy, nem a visszahúzódó jellemed tehet.
2015. ápr. 3. 17:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szüleid törődtek veled (sőt többet is a kelleténél), akkor miért hagytak így lezülleni? Miért hagyták, hogy abba hagyd az iskolát? Kicsit érthetetlen. Pszichopata meg bűnöző ne legyél, mert a társadalmat károsítod, öngyilkos meg a saját érdekedben nem kéne. Tehát próbáld meg megváltoztatni a saját életedet. Ezt a folyamatot meg neked kell ismerni. :D
2015. ápr. 3. 17:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Miközben a kérdésedet hallgattam a tv-ben egy hang azt mondta: Merj tenni a céljaidért. Úgyhogy most ezt a tanácsot kapod tőlem.
2015. ápr. 3. 19:29
 5/7 anonim ***** válasza:

En is 19 eves srac vagyok, ha gondolod irhatsz uzenetet. Hasonloan ereztem mint te, bar enyhebb gondolatok jartak a fejemben.

Eloszor is magadban kellene rendet tenned. Gondolom mivel bantottak, ezert alacsony az onbizalmad, meg azert vagy visszahuzodo. Az okokat sajnos nem irtad le, hogy miert bantottak.

Nekem az nagyon sokat segitett, hogy kibekultem magammal. Eloszor is tisztaztam, hogy ki vagyok en. Ehhez kell egy eleg mely onismeret. Gondold at, hogy mik a gyengesegeid, erossegeid. Mindenkiben vannak pozitiv dolgok. :) benned is. Errol eszembe jutott ez a video, erdemes megnezni.

[link]

Remelem megnyitja, ha nem akkor ugy keress ra, hogy nagyon ertekes vagy. Legyel nagyon kemenyen oszinte magaddal.

Fogadd ek azokat a dolgokat, amiken nem tudsz valtoztatni, legyen kulso vagy belso. Aztan az erossegeidet szamba veve tuzz ki kisebb celokat. (hogy realisak legyenek a celok ezert kell pont az onismeret)

Olyanok tarsasagat keruld, akik lehuznak, nagyon fontos, hogy tamogato kornyezetben legyel, mert igy konnyebben fog menni.

Aztan kezdj el sportolni, nagyon sokat tud segiteni. Ha erre nincs motivaciod, akkor eleg az is, ha minden nap lemesz fel orara setalni.

Hu, visszaolvasva eleg spontan lett, de ezek nagyon sokat segitettek nekem.

En amugy szivesen beszelgetek veled, ha ugy erzed. En is ugyanennyi idos srac vagyok.

2015. ápr. 3. 20:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyitotta a videót. Ezen a héten nem érek rá de utána igen, akkor beszélhetünk
2015. ápr. 4. 03:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem, csak életképtelen. Mindegy h milyen végzettséged van, attól még lehetsz sikeres, de ehhez pont h talpraesettnek kéne lenni.
2015. ápr. 4. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!