Ti el itélitek a kuloncoket mas neven a kulonlegeseket?
Engem az iskolaba folyamatosan piszkalnak csak azert mert szerintuk kulonc illetve kulonleges vagyok. Folyamatosan el mondanak mindenek..
En nem mutatom ki h faj vagy nem... de ez azert sok!
Attol h valaki mas mint a tobbi nincs joguk ahoz h lelkileg tonkre tegyek egy eletre! Mindenki ember az emberek egyszer el fogathatnak egy mast. 14/L esetleg ha lenne kedve valakinek beszélgetni evel vagy más témával kapcsolatosan írjon privit koszonom.
Szép napot! :)
Azt hiszem, az a gond, hogy (nem feltétlen rossz értelemben) túlságosan is magadat adod. Vagyis néha érdemesebb átgondolni a mondandódat, mielőtt első indulatodból leírnád vagy kimondanád őket, vagy mások véleményét is figyelembevéve érdemes kifejtened. Lehet, hogy úgy tudod, neked van igazad, de meghallgatni, meggondolni mindenképpen érdemes a többiek nézőpontját is. Meglepő, hogy más-más nézőpontból milyen különböző színben tűnnek fel bizonyos dolgok. Nagyon primitív példa, de ilyen például a Csipkerózsika mese és a Maleficent. Minden beszólás mögött van valami, ami kiprovokálta.
Írtad, hogy nincsenek álarcaid.
Ez sem feltétlenül helyes. Ha nem tudod (vagy nem akarod) elrejteni az érzelmeidet, sokkal jobb célpontot nyújtasz azoknak, akik beléd akarnak kötni.
Írtad, hogy vannak szuicid hajlamaid.
Ne csináld! Nem tudom, hogy pontosan mit értesz ezalatt (vagdosás, öngyilkosság?) de semmiképp ne tegyél ilyesmit! Ez nem oldja meg a problémákat (tudom, én is voltam hasonló helyzetben).
Azalapjá, amit írtál, és amit anyukád írt, bizonyára nem vagy(tok) könnyű helyzetben, és sok energiát vesz el a helytállás, de attól még vannak apró formaságok, amelyekkel kevésbé fogják sértőnek, bántónak érezni a mondanivalódat.
Ezt a kommentet egyáltalán nem bántásból, vagy ítéletképpen írtam, csak jó tanácsként (ezeknek a dolgoknak jó részét a saját káromon tanultam meg).
Sok sikert, és további szép napot! :)
Kedves válaszólo :)
Nem anyukám irta ki azt a comentet ha nem én írtam ki anyukám nevébe.
Igazadvan valahol.
Önek is meg kell még tanulni ezt azt. (Nem sértegetni szeretném)
De tudja ha valaki el várja tőlem azt hogy tisztelet tudoan beszéljek vele akkor ugyan ugy jogom van nekem is ugyan ezt kérni.
Sok ember nem tiszteli ember társátát legyen fiatal idős vagy nem túl idős. Igen sok ember rossz indulatu. Az egyik válaszol azt írta nem vagyok buta csak élet kedvtelen. Igaz. Itt az oldalon meg nyiltam egy fiúnak (angol) ezt írta nekem: Mi vagyunk a hangok a sötétbe a tűz belsejébe vagyunk örök szikrák. Ebből látszik ki is vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!