Ti el itélitek a kuloncoket mas neven a kulonlegeseket?
Engem az iskolaba folyamatosan piszkalnak csak azert mert szerintuk kulonc illetve kulonleges vagyok. Folyamatosan el mondanak mindenek..
En nem mutatom ki h faj vagy nem... de ez azert sok!
Attol h valaki mas mint a tobbi nincs joguk ahoz h lelkileg tonkre tegyek egy eletre! Mindenki ember az emberek egyszer el fogathatnak egy mast. 14/L esetleg ha lenne kedve valakinek beszélgetni evel vagy más témával kapcsolatosan írjon privit koszonom.
Fajna ha egyszer nem dedosan kene feleni valamire :P
Igen is okos vagyok..legalabis toled okosabb
Bár az okosságról még nem volt szó, gondolkodj el a következőn: szerinted ki az okos? Mi az okosság?
Azért kérdezem, mert a stílusod bicskanyitogató, fellengzősen beszélsz, magadat különlegesebbnek tartod másoktól - pont ettől leszel szürke, unalmas és hétköznapi. Különleges emberek, akiknek bizonygatás nélkül is olyan a kisugárzásuk, hogy azt mindenki megérzi.
Az okos emberek érvelnek és nem dacosak, felmérik saját korlátaikat, és annak megfelelően viselkednek.
Tudod mi az az szó hogy szenvedés?
Tudod hogy mirol szol az elet?
Gyerek korod szep es jo volt?
Menekultel mar el az apad elol?
Ezt meg te gondoldat
- sokan itelnek el engem.
- miert? Mert en tenyleg on magam adom.
-nekem nincs alarcom.
- fel merem es fel is valalom azt aki vagyok.
- en el momdhatom magamrol hogy kulomb ember vagyok mint te/ ti.
-miert? Nekem van szivem! Segitek masokon meg hallgatok akit csak tudod senkit nem itelek el.
- at erzem masok sziv fajdalmat.
-igaz erzelmeim vanak.
- le gyoztem a halalt.
- ez ami neked faj.
Már miért fájna nekem bármi, ami veled kapcsolatos? :)
Kiscsillag, ezek, amiket leírtál, nem erények, és még csak nem is tesznek egy embert különlegessé.
ENNYIRE SOTETEK VAGYTOK?
ESKUSZOM ITT ROHOGOK RAJTATOK ANYUKAMMAL.
Evel csak azt bizonygassatok hogy mennyire utaljatok a mas embereket.
En tele vagyok jo indulattal.
Ti tele vagytok rossz indulattal.
Nem ertitek mit is akarok mondani valojába.
Teli vagy jóindulattal?
Csak épp, magadat mások fölé helyezed, különbnek gondolod!
Illetve, ha valóban olyan ember lennél, aminek beállítod magad, akkor nem itt dicsekednél vele...kiscsillag, 14 éves vagy, lassan még szakmunkásképzőbe, jobb esetben gimnáziumba, inkább tanulj, te kis.."angyalka"
Amúgy, rájöttem, miért is piszkálnak téged az iskolában...
Mert egy önelégült kis cafka vagy, aki azt hiszi, jobb másoknál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!