Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti el itélitek a kuloncoket...

Ti el itélitek a kuloncoket mas neven a kulonlegeseket?

Figyelt kérdés

Engem az iskolaba folyamatosan piszkalnak csak azert mert szerintuk kulonc illetve kulonleges vagyok. Folyamatosan el mondanak mindenek..

En nem mutatom ki h faj vagy nem... de ez azert sok!

Attol h valaki mas mint a tobbi nincs joguk ahoz h lelkileg tonkre tegyek egy eletre! Mindenki ember az emberek egyszer el fogathatnak egy mast. 14/L esetleg ha lenne kedve valakinek beszélgetni evel vagy más témával kapcsolatosan írjon privit koszonom.

2014. nov. 22. 09:29
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Kisgyerek vagy még. Felnőttként súlyosabb dolgokon kell majd átmenned nap mint nap, mint itt jó sok gondolatjellel felsoroltad. Nem vagy egyedül ezekkel a problémákkal.

Azt, hogy miért vagy különleges, még mindig nem fogalmaztad meg. Aki különleges, pont attól az, hogy nem ismételgeti vagy erőlteti. Egyszerűen az, és ez érződik rajta. Rajtad kényszeresség és agresszió érződik.

Az nem ok a különlegességre, hogy átérzed mások fájdalmát. Ennek kellene a normálisnak lenni, nem? Te még átlagosan kedves sem vagy, úgy dobálózol a szitokszavakkal, hogy egy felnőtt férfitól is cikinek érezném.

Nem sok bántó dolgot olvastam itt a hozzászólóktól, tőled viszont annál inkább, lebunkózol, leállatozol olyan embereket, akiket nem ismersz, csak esetleg nem értenek veled egyet. Szerinted ez jól van így? Ez 14 éves lányhoz méltó? Ráadásul különleges dolog?

Hiába írod le újra a szüleid helyzetét, elsőre is felfogtuk, de ezzel nem takarózhatsz, és nem mentség semmire.

2014. nov. 22. 14:42
 32/42 A kérdező kommentje:
Vagy te!!
2014. nov. 22. 15:21
 33/42 anonim ***** válasza:

Miért kérnénk bocsánatot?

Nincs okunk rá.

Legfeljebb te tőlünk , mert az idősebbekkel tiszteletlen vagy.

És felesleges mártírkodsz.

Azon vagy felháborodva mert nem vagy különleges.

2014. nov. 22. 16:11
 34/42 anonim ***** válasza:
feleslegesen*
2014. nov. 22. 16:12
 35/42 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók!

Kérdező anyukája vagyok.

Ti mi jogon piszkáltok egy beteg gyermeket?

Ismeritek őt? Tudjátok azt hogy miért piszkálják őt?

Azért piszkálják őt a suliba mert beteg.

Mellesleg egy folyamatosan fizikalag bántalmazott fiú mellet ki áll.

És a fiúnak mindenbe segit. Ő nem különleges?

És ti? Ti még emberek se vagytok nem hogy különlegesek.

Képesek vagytok egy kis lánnyal vitázni aki még beteg is?

És ilyen szinten mindenek el hordani cafka? Ő?

És veletek mi van? Ti vagytok az okos felnőttek akik le állnak vitázni egy taknyossal? Ti vagytok okosak? Inkább halál sötétek!!

Bele haltatok volna két jó szóba? Pl Kedves lány tudjuk hogy mi is meg bántotunk de légyszives te is kérj bocsánatot ugyan is a magatartásod el viselhetettlen. Ennyi. Ő ezt a mondatot át gondolja és szépen bocsánatot kér. Számodra kedves "nem voltak bántoak a comentek" válaszolo az nem bánto h egy cafka? Akkor te megy szédült liba vagy. Már elnézést.

A lányt milyen szinten ismeritek? Ő se ismer titeket ez igaz.

Ti se őt ez is igaz. Hogy lehetek ennyire szánalmasak. Elnézést.

De ha én 30 vagyok és ő 12-13 (most csak írtam egy kort)

Akkor én tudom azt hogy 1 tisztelem mert ember.

2 szépen és tisztelet tududóan szólok hozzá ne hogy azt hidje bántani szeretném. 3 nem oktatom ki ha nem meg ismerem és utána le írom comentbe hogy a lány milyen. Igen tudom hogy a viselkedése szörnyü volt. De ő azt érezte hogy rossz indulatuak vagytok. Azok is vagytok.

Mellesleg ki állt magáért. És bátor volt. De ő csak az embertelen rossz indulatu sötét senkikel ilyen. És ti mi jogon hordjátok el mindenek?

Ő csak vissza adja a dolgokat. Elehet szégyelni magatok!!

Igen a lányom már nagyon meg bánta szavait. Lássátok ennyi a hatalmas nagy külöbség egy ember és a senkik közt. Ti semm vagytok különlegesek. De ti még csak emberek se vagytok.

Tisztelem azt aki csak annyit kértdezet a lányomtól miért különleges.

És nagyon szépen köszönöm nekik azt hogy emberek.

2014. nov. 23. 07:11
 36/42 anonim ***** válasza:
Biztos voltam benne, hogy lesz egy "a kérdező anyukája vagyok" komment. Tanulj az esetből, és figyelj jobban a lányodra. Ennél sokkal szörnyűbb dolgok várnak rá az Interneten, ha hagyod. Nem olyan véres ez a topik, ha kicsit körbenézel itt, vagy bárhol, ezt magad is beláthatod. Ez a veszélye annak, ha bárki (legyen az felnőtt, gyerek, beteg, egészséges) arrogáns stílust képvisel. Tanítsd meg őt a világra, mert nem leszel mindig mellette, hogy jól megszidd a csúnya, gonosz embereket. Ezzel nem jó példát mutatsz.
2014. nov. 23. 07:29
 37/42 A kérdező kommentje:

Nem mondom hogy nincs igazad.

És láttod az a comentet nem anyukám írta ki ha nem én.

Gondoloz el hogy miért...

2014. nov. 23. 07:40
 38/42 A kérdező kommentje:
Gondolkoz*
2014. nov. 23. 07:40
 39/42 anonim ***** válasza:

Nekem miért kellene elgondolkoznom ezen?

Akinek gondolkodnia kellene, az te vagy, de ki vagyok én, hogy tanácsokat adjak neked, mikor nyilvánvalóan egyet sem fogadsz meg. Komoly gondok vannak nálad, ez egyértelmű. Talán szakember tudna segíteni, de itt rossz helyen jársz.

2014. nov. 23. 08:02
 40/42 A kérdező kommentje:

Igen valahol nektek is gazatok van.

Nem voltam intelligens, buta közönséges liba voltam.

Én ezt el ismerem. Bocsánatot szeretnék kérni a viselkedésem miatt.

Azt hogy miért hazudtam azt h anyukám írta comentet arra nektek ke rá jönn . (Ott a biszonyiték a különleges témára)

De azt tisztázom ti se bántatok velem valami kedvesen

2014. nov. 23. 08:02
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!