Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Dohanyzó nők, hány évesen...

Dohanyzó nők, hány évesen szoktatok rá?

Figyelt kérdés
Van aki Kimondottan szereti ezt a szenvedélyt?

nov. 30. 19:32
 1/8 anonim ***** válasza:
56%

17. Egy cigis társaságba keveredtem.

Illetve A szüleim, tesóim is cigiznek. Elég nagy volt a kísértés. Nem dohányzom sokat amúgy, napi nagyon max 7 szál, szóval nem mondom hogy kimondottan szeretem, de 6-7 szál /nap nagyon jól esik. Ennél többtől már néha rosszul is leszek.

Gondolom aki napi 2 dobozt elhúz, az kimondottan szereti, igen :D

27/N

nov. 30. 19:50
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
Olyan 13-14 lehettem. Leginkább azért csináltam, mert tiltották. Huszonévesen hagytam abba, mert éreztem, hogy nem tesz jót. Azóta sem hiányzik.
nov. 30. 21:20
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
13,14
nov. 30. 22:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Én legszívesebben már 8 évesen cigiztem volna, mert már akkor nagy csodálattal néztem a dohányzó embereket és tudtam hogy én mindenképpen rà akarok szokni majd a cigire. Sajnos csak 16 éves koromban volt először lehetőségem kipróbálni. De első szìvasra tudtam hogy jó lesz ez nekem. Azóta Iqost szívok ,de csak a reggeli kávé mellé egyet. 1 szàlnàl többet sose szívtam. Én csak vagányságból szívom. Meg pénzem se lenne napi 1 szàlnàl többet szívni. 20/L
dec. 1. 13:37
 5/8 anonim ***** válasza:
És én kimondottan szeretek cigizni ,nagyon feldob! Napi 1 cigi sose fog kárt okozni nekem! Mértékkel nem káros.
dec. 1. 13:38
 6/8 anonim ***** válasza:
UGyanez én is 4 es :)
dec. 1. 13:39
 7/8 anonim ***** válasza:
12 voltam, mikor elszívtam az első szál piros Multifiltert (apámtól loptam). Későb tudtam meg, hogy másoknak szar élmény volt az első cigi, szédültek, rosszul lettek, fulladoztak tőle, nekem tetszett a keserű íz, meg az illata is. Általában napi 1-2 szálat szívtam, eleinte apámtól csórtam, később idegen huszonéveseket kértem meg, hogy vegyenek nekem cigit. Rászokni 16 évesen szoktam rá, mikor kollégiumba költöztem, és rájöttem, hogy nem kell sokat költeni rá, mert meg tudom tölteni, vagy sodornia saját cigarettám. Akkoriban nagyon sokat cigiztem, később visszavettem a dologból, jelenleg 30-hoz közelítek, leginkább e-cigit szívok, kb. napi ötször, reggeli kávé után egy iQos-t, rendes cigit csak különleges alkalmakkor, és akkor az a saját sodrásom.
dec. 1. 14:50
 8/8 anonim ***** válasza:
13 éves korom óta dohányzom, 15-16 éves korom óta erős dohányos vagyok, most 33 vagyok. A szüleim is erős dohányosok. Tudom, hogy le kellene tenni vagy legalább csökkenteni, mert az a napi kb. másfél doboz elég sok, főleg hogy túlsúlyos is vagyok és már COPD-s is lettem tőle, de igazából valójában nem szeretnénk leszokni. 33/N
dec. 8. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!