Dohányzók! Hány évesen és miért kezdtétek? Mikor mondtátok el másoknak (szülő, testvér)? Mennyi idő után lettetek igazán függők és megbántátok-e?
Figyelt kérdés
2016. márc. 25. 19:22
1/3 anonim válasza:
13évesen próbáltam ki.
Nem tetszett hülyeségből,menőségből szívtam,és azért mert a többi akkor énis,úgy egy hónapig aztán abbahagytam.
Utána 14 évesen iskolakezdéskor szoktam rá.
1-2 hónap alatt szerintem rálehet szokni. Füghő félév után.
15évesen mondtam el anyámnak.
És nem bántam meg :)
2/3 anonim válasza:
12 évesen kezdtem,mire középiskolába mentem már függő voltam.A ballagáson mondtam el a szülőknek,bár már tudták.
Nagyon-nagyon megbántam!
Próbálok leszokni,de iszonyú nehéz!
Ne szokjatok rá!!
3/3 anonim válasza:
14 evesen menosegbol. Folyton lebuktam kaptam a pofonokat .. nem erdekelt hogyez nem jo.. nincs semmi mas amit ennel jobban megbantam. Nem ertem hogy nem lehet ezt megbanni.. havi 30 ezer ft minimum.. ha 2 dobozzal szivsz az 60... majdmem egy teljes fizetes... gondolom nem te dolgozol meg erte hanem zsebpenzbol veszed! Addig en is konnyen magyaraztam ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!