Ti el itélitek a kuloncoket mas neven a kulonlegeseket?
Engem az iskolaba folyamatosan piszkalnak csak azert mert szerintuk kulonc illetve kulonleges vagyok. Folyamatosan el mondanak mindenek..
En nem mutatom ki h faj vagy nem... de ez azert sok!
Attol h valaki mas mint a tobbi nincs joguk ahoz h lelkileg tonkre tegyek egy eletre! Mindenki ember az emberek egyszer el fogathatnak egy mast. 14/L esetleg ha lenne kedve valakinek beszélgetni evel vagy más témával kapcsolatosan írjon privit koszonom.
Én az idióta divatbirkákat ítélem el.
(Bocs birkák)
Én is különcnek hittem magam, el is fogadtak úgy ahogy.
Akiket viszont én nem fogadtam el azok a visszamaradottak, dedósok.
Az meg egy gyenge ember akit lelkileg tönkre lehet tenni.
Az igaz, hogy ne piszkáljanak, viszont ne várd el, hogy szeressenek ha nem jó vagy a külsőd vagy a stílusod.
Én csak azt nem tudom, hogyha már egy helyre(betűre) raktál ékezetet, akkor a többi betűre miért nem.
De a kérdés jogos, mégis, miben vagy te különleges?
(bár, szerintem a különc és a különleges között igencsak nagy eltérés van, de hát, ez szubjektív)
Ne várd el hogy emberként kezeljenek ha ilyen a természeted.
Az emberek gonoszak ennyi. En meg nem. Sot angyalnakszoktak hivni
Vanak olyan emberek akiknek vanak erzelmeik.
Ezek igaz osszinte erzelmek. Az ilyen embert hivjak erzelmesnek.
Az emberek tobbsege gonosz. Lehet hogy az az ember ki gonosz azert gonosz mert a lelki fajdalmait a masikon eliki. Persze mindenki probalja a maga igazat bizonyitani.. az meg tan senki esszebe se jutott hogy a masiknak is igazat adjon. Nem ertekli ha a masik szenved mert nem o szenved ha nem a masik. Ezeltal nem segitenek neki. Ha nem a halalat kivanjak. Eltilni gonoszkodni vitazni ovis szinten a leg konnyebb.
A leg nehezebb segiteni masoknak masok problemajat meg oldani.
Szembe nezni on magaddal. Es hibaid meg probalni ki javitani.
Es persze kuzdeni az eletbe maradasert.
Fogalmazó képességed odabasz :D
De tényleg. Tisztában vagy a 2 szó jelentésével?
" Ti el itélitek a kuloncoket mas neven a kulonlegeseket?"
Különc más néven különleges?
Ez abszurd.
a "különcség" elég tág fogalom. Sajnos vannak kretének, akiknek kell valakit találni, mert többnyire az otthoni problémáik/szüleik nemtörődömsége/felszültsége így csapódik le. Amcsiknál statisztikáztak, hogy a női "bully"-k nagy részét molesztálták és ez okozott náluk antiszoc megnyilvánulásokat. Keress önbizalmat növelő elfoglaltságot, pl valami sportot.
Lányoknál sajnos elég más és ők mindig ölik egymást, még 60 évesen is. Ne akarj azoknak megfelelni, akik uralkodni akarnak. Szard le őket és alakítsd a saját életed saját társasággal, saját szórakozással.
Csak ne legyél ezós... Azok menekülnek a valóságtól és alternatív kisvilágukban sosem lesz olyan értelmes ember, akivel megértik egymást, max egy másik ezóst, de az nem egészséges, mert semmi kapcsolatod nem lesz a valósággal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!