Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért furcsa, ha sosem volt...

Miért furcsa, ha sosem volt barátnőm 30 évesen?

Figyelt kérdés
Rendkívül zárkózott vagyok, nem tudok senkihez alkalmazkodni, utálom azt ha hozzám szólnak. Szűz nem vagyok

tegnap 22:30
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Mert az a természetes, ha vágyik az ember az intimitásra.
tegnap 22:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy miért értetlenkedsz. Nem ez az átlagos, sőt, határozottan ritka és szokatlan, ha még egy rövidtávú párkapcsolat sem jött még össze 30 éves korodig, ergó emberek furcsálják. Ilyen egyszerű.
tegnap 23:05
 3/8 A kérdező kommentje:
De mi fura rajta?
tegnap 23:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

"A rendestől, a megszokottól, a szabályostól meglepően és érdeklődést keltően elütő <személy, dolog>; különös, szokatlan."

Én sem értem, mit értetlenkedsz. Kimeríti a "furcsa" szótári definícióját.

tegnap 23:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Meg tudod fogalmazni miért nem volt eddig? Mert az oké, hogy szociális erzeked nulla -amúgy nem ezen múlik sokszor- de így az egyeb emberi kapcsolataid milyenek?
tegnap 23:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Nincs egy barátom sem, sosem volt
tegnap 23:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon félénk, visszahúzódó, érzékeny voltam mindig is
tegnap 23:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért, mert te vagy az átlagtól eltérő, nem pedig azok, akik képesek emberi kapcsolatokat teremteni és ennek megfelelően átesnek az ilyeneken legkésőbb mondjuk 25 éves korig. Ha nem történik meg, akkor sincs semmi tragédia, de azért ne akard már átlagosnak beállítani.
ma 02:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!