Kikezdenél olyan személlyel, akivel korábban egy barátod/ barátnőd kavart? Neked nem lenne furcsa?
Figyelt kérdés
Randizgattam egy sráccal, akiről kiderült, hogy egy igazi bunkó (mi személyesen ismertük meg egymást, mert leszólított).
Egy ideje már egy barátnőmet fűzi, akit tinderről ismer és ő benne lenne vele egy randiban. Nem vagyok féltékeny, mert nekem már azóta lett kapcsolatom és úgy érzem megtaláltam a lelkitársam, de egyrészt féltem a barátnőmet, másrészt nekem annyira fura ez az egész.
2019. jan. 23. 22:32
1/3 anonim válasza:
NEEM
Egyrészt ha megbizonyosodott, hogy egy tahó a barátnőddel sem fog másképp viselkedni plusz ha tinderen fűzi a nőket biztos egy kis fákkboj.
Másrészt valóban furcsa, hogy hmm ha ő nem majd jó lesz a barátnője. Meg gondolj bele elég kellemetlen lenne egy dupla randi
2/3 anonim válasza:
vannak ilyenek, hogy pl velem nem találta meg a közös hangot, de a haverommal meg első perctől fogva izzít körülöttük a levegő, mikor még velem járt a csaj. nem voltam mérges, ha velem nem jön ki, én miért kínlódjak vele, hogy boldog legyen mellettem. haverom mellett meg mindketten boldogok. engem nem zavar. több ilyen is volt már, nem lett belőle vita
3/3 anonim válasza:
Én voltam már hasonló helyzetben, mint te, csak nálam nagyin rendes volt a srác, nem emiatt nem lett köztünk semmi. Szóval én simán áldásom adtam a dologra, és jól is tettem, mert azóta összeházasodtak és van két tündéri kislányuk. De ha te tudod, hogy a srác esetleg bántaná a barátnődet, akkor mindenképpen figyelmeztesd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!