Az mit jelent ha idegen fiúk rámköszönnek az utcán, én visszaköszönök aztán meg röhögnek? 19/N
Figyelt kérdés
Az mit jelent ha idegen fiúk rámköszönnek az utcán , én visszaköszönök aztán meg röhögnek? 19/N
-------------------------
Szóval ez lenne a problémám. Mi tévő legyek?
Miért csinálják?
Veletek is előfordult már hasonló?
2018. dec. 16. 20:50
1/11 anonim válasza:
Bejössz Nekik, de kis pcsök és vihognak.
2/11 anonim válasza:
Köszönj vissza, hogy "cső" vagy "szevasz" , máris néznek majd nagyot.
3/11 anonim válasza:
Miért köszönsz vissza, ha nem ismered őket?
5/11 anonim válasza:
Szivatnak, ne foglalkozz velük.
6/11 Metionin válasza:
Éretlen kis csipszarok akik azt hiszik hogy ettől menők. Felénk a cigányok csinálják ezt. Én volt már hogy megkérdeztem hogy úgymond kezelésre szorul-e hogy idegeneknek köszönget az utcán, meg is lepődött. De legtöbbször fülhallgatóban vagyok, így nem veszem észre.
7/11 anonim válasza:
Nálunk is cigányok csinálják, de azért mert őket úgy tanítják, hogy tisztelettudóak legyenek. Városba is ez megszokott ha nem köszönsz vissz akkor szerintük tiszteletlen rasszista vagy és az már sértés.
8/11 anonim válasza:
#3: Mert nem egy bunkó, mondjuk?
Gondolom tetszel nekik, csak ők még ezen a kis vihogós szinten vannak.
9/11 anonim válasza:
Zavarban vannak. A nevetés nem normális dolog, csak a mosoly.
10/11 anonim válasza:
Szép vagy, csúnya vagy, fura a stílusod. választhatsz :)
Én átlagos vagyok és voltam, nem igazán érnek utcán atrocitások. De középiskolában volt egy "halálmadár" barátnőm ő rendszeresen kapta a beszólásokat és az általad említett viselkedés is gyakori volt. Feltűnő volt, szokatlan, valami reakciót akartak elérni tőle a kamasz fiúkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!