Hölgyek/lányok/nők, ki hogy szereti magát nevezni. Titeket mennyire 'rémítene' meg ha egy full idegen illető írna rátok?
Eddig még nem rémültem meg az ilyesfajta megkeresésektől. Ha szimpatikusnak találtam az illetőt, akkor válaszoltam neki. Más esetben nem, vagy megírtam, hogy nem szeretnék ismerkedni. Persze akadt olyan, akit le kellett tiltanom, mert a többszöri elutasítást sem akarta elfogadni.
Egy próbát megér, sokat nem veszítesz vele, ha meg bejön, akkor sok sikert!
Köszönöm a válaszokat.
Második; abban az esetben, hogyha nem neten akar ismerkedni, azaz ahogy lehetne találkoznátok, viszont ez az egyetlen mód (mostmár) hogy elérjen, akkor is elutasító lennél?
Az egyik exemmel így jöttem össze. Egy szakra jártunk az egyetemen, de nem mert odajönni személyesen, ezért az egyik közösségi oldalon írt rám, hogy tetszem és szeretne velem megismerkedni. Váltottunk pár levelet, utána személyesen megkerestem a következő közös óránk előtt, és utána már személyesen folytattuk az ismerkedést. Végül nem lett hosszú távú kapcsolat belőle, de nem bántam meg, hogy válaszoltam neki.
Alapvetően nem rémít meg senki üzenete, ha normális hangnemben ír és ha esetleg elutasítom, akkor pedig nem ír újra, hanem tiszteletben tartja a döntésemet. Csak akkor ijednék meg, ha valaki folyamatosan zaklatna on-line vagy olyanokat írna, hogy mindig szokott követni/figyelni az utcán, stb.
Ismét köszönöm a válaszokat! Nyilván az a rockkocsmás közeledés kicsit már erős, de örülök hogy nem "gáz" ez így.
Ötös; neked meg köszönöm szépen az őszinteséged! :)
Engem egyáltalán nem zavarna, ha látom, hogy nem kamu profil és rendesen ír. Bár az kicsit megijesztene, hogyan talált rám, mert olyan gyakori nevem van, hogy rengeteg van belőlem mindenhol..
Viszont na.. ha egy igényes, rendes üzenetet kapok(értsd: nincs rövidítés, vannak írásjelek, helyesírás oké, értelmes mondatok), még ha fel is akarna szedni, válaszolnék, mert azt feltételezném, hogy értelmes és megérti a nem-et, vagy hogy maximum barátkozásról lehet szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!