Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ötletek felhasználónévhez?

Ötletek felhasználónévhez?

Figyelt kérdés

Kellene egy új felhasználónév de nincs sok ötletem és hátha itt akad pár.

Szeretném ha benne lenne az ibolya szó, kedvenc virágom. És elé kéne rakni valami másik szót amivel jól hangzik pl.barackibolya, eperibolya (nem muszáj gyüminek lennie)..a lényeg, hogy ne legyen benne ékezet és max.15 betű legyen. Köszi.

Feleslegesen ne kommenteljünk ha lehet, kötözködést mellőzzük. Segítőkész válaszokat várok. :)

ma 19:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
76%

partibolya

bár mondjuk kérdés, mi a célod... milyen kép alakuljon ki rólad mások szemében, amikor meglátja a nicked.

persze nem árt ismerni a demográfiát és egyéb elveket

ma 20:03
 2/21 anonim ***** válasza:
94%
Illatozó Ibolya.
ma 20:08
 3/21 A kérdező kommentje:

1.Hát szeretném ha ilyen esztétikus lenne összességében.

Gyümi nevek jöhetnek pl. eper, meggy...vagy természeti szavak pl.vihar, erdei...

Az a baj ötleteket se tudok írni, mert nincs egyszerűen :(...semmi szó nem jut eszembe amit esetleg még nem használtam fel még.

Egy jó lett volna de ékezet nélkül hülyén néz ki talán...málnával gondoltam de az ékezetes és sok oldal nem fogad el ékezetet. :(

Pedig így mindkettő olyan amit szeretek.

ma 20:10
 4/21 A kérdező kommentje:
2.Ebben van ékezet. Fontos, hogy jól jöjjön ki ékezet nélkül is. :)
ma 20:10
 5/21 anonim ***** válasza:
83%

1 vagyok

arra nem írtál, mi a demográfiád és mit szeretnél, milyen kép alakuljon ki rólad

ma 20:12
 6/21 anonim ***** válasza:
93%
Lilaszilvaibolya
ma 20:13
 7/21 A kérdező kommentje:
5.Írtam, nincs ennyire komoly képem, csak egy szép felhasználó kéne :) semmi egyéb. egyébként privát fogok lenni mindenhol így annyira nem lényeg de mégis szeretiném ha szép lenne a nevem és tartalmazna olyat amit szeretek. ennél többet nem tudok írni...
ma 20:14
 8/21 A kérdező kommentje:

6.Max két szavas legyen az egyszerűség kedvéért :D

pl.DinnyeIbolya.

ma 20:15
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Barackibolya

Eperibolya

Holdibolya

Fenyibolya

Jegenyibolya

Csillagibolya

Perzsaibolya

Szellibolya

Harmatibolya

Kobaltibolya

ma 20:19
 10/21 A kérdező kommentje:

9.Nagyon köszi, ilyenekre gondoltam :)

Sok ötletet adtál. Felpontoztatlak!

Legjobban a holdibolya tetszik.

ma 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!