Ötletek felhasználónévhez?
Kellene egy új felhasználónév de nincs sok ötletem és hátha itt akad pár.
Szeretném ha benne lenne az ibolya szó, kedvenc virágom. És elé kéne rakni valami másik szót amivel jól hangzik pl.barackibolya, eperibolya (nem muszáj gyüminek lennie)..a lényeg, hogy ne legyen benne ékezet és max.15 betű legyen. Köszi.
Feleslegesen ne kommenteljünk ha lehet, kötözködést mellőzzük. Segítőkész válaszokat várok. :)

partibolya
bár mondjuk kérdés, mi a célod... milyen kép alakuljon ki rólad mások szemében, amikor meglátja a nicked.
persze nem árt ismerni a demográfiát és egyéb elveket
1.Hát szeretném ha ilyen esztétikus lenne összességében.
Gyümi nevek jöhetnek pl. eper, meggy...vagy természeti szavak pl.vihar, erdei...
Az a baj ötleteket se tudok írni, mert nincs egyszerűen :(...semmi szó nem jut eszembe amit esetleg még nem használtam fel még.
Egy jó lett volna de ékezet nélkül hülyén néz ki talán...málnával gondoltam de az ékezetes és sok oldal nem fogad el ékezetet. :(
Pedig így mindkettő olyan amit szeretek.

1 vagyok
arra nem írtál, mi a demográfiád és mit szeretnél, milyen kép alakuljon ki rólad
6.Max két szavas legyen az egyszerűség kedvéért :D
pl.DinnyeIbolya.

Barackibolya
Eperibolya
Holdibolya
Fenyibolya
Jegenyibolya
Csillagibolya
Perzsaibolya
Szellibolya
Harmatibolya
Kobaltibolya
9.Nagyon köszi, ilyenekre gondoltam :)
Sok ötletet adtál. Felpontoztatlak!
Legjobban a holdibolya tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!