Ti el itélitek a kuloncoket mas neven a kulonlegeseket?
Engem az iskolaba folyamatosan piszkalnak csak azert mert szerintuk kulonc illetve kulonleges vagyok. Folyamatosan el mondanak mindenek..
En nem mutatom ki h faj vagy nem... de ez azert sok!
Attol h valaki mas mint a tobbi nincs joguk ahoz h lelkileg tonkre tegyek egy eletre! Mindenki ember az emberek egyszer el fogathatnak egy mast. 14/L esetleg ha lenne kedve valakinek beszélgetni evel vagy más témával kapcsolatosan írjon privit koszonom.
Minek használsz olyan szót minek nem tudod a jelentését?
Kicsit nézz magdba!
Isten ments hogy lesűllyedjünk a te szintedre!
Szerintem jóval idősebbek a válaszadók nálad(köztük én is) , nehogy már te legyél felháborodva!
Elnezest hogy nem tudok esszt addni.
A tobbire meg szarok ra.
En es a barataim tudjak ki vagyok ez szamit
Nem az amit ti el mondtok csak azert h rosszul erezem magam
Ez nem vallt be. Azokkal vagyok kedves stb.. akik szint kedvesek velem. Ennyi
Rossz utat választottál, nem oda visz, ahová szeretnéd. Nem konstruktív. Néhány év múlva (talán) rá is jössz, csak ne legyen késő.
Saját kudarcomként értékelném, ha a fiam ennyi idősen, mint most te vagy, így vélekedne magáról, a társairól, és a köztük lévő viszonyról. Valószínűleg ezt a példát látod otthon.
Hidd el, nem azért piszkálnak, mert "igaz érzelmeid vannak", meg mert "átérzed mások fájdalmát".
Általában ez igaz "Mindenki saját magábol indul ki"
De ezt most itt megcáfolom.
Nincs igazad drágaság.
Nem vagy különleges , átlag ember vagy , elkell hogy keserítselek.
-jolvan
- most mesélek valamit én is.
- lehet piszkálni, lehet utálni, ki is lehet oktatni, sőt modjatok el mindenek.
- remélem ha ti is és mindenki ember lesz, rá jöttök arra hogy emberek életét veszitek el.
- az állando sziddalmatokkal.
- lehet nevetni ki is lehet oktatni.
- most már tudom hogy az igazi anyukám mért hagyot el.
;apam elol miért menekulok el.
- nevelom van.
- es azt is tudom miert mindig én sirok minden éjjel.
- azt is értem már miért kivánom saját halálom.
- remélem most már mindenki jót nevetet rajtam.
-mindenkinek koszonom válaszát.
- tudom senkit nem hatott meg az olvasmány.
-nem is ez volt vele a szándékom.
-pusztán 14 évesen felnőtnek kell éreznem magam ahoz hogy az emberek még jobban el tapossanak.
Sajnálattal kell kozolnom...
En kulonleges vagyok!
-Most lehet el gondolkozni azon amimet nekem montatok.
- nem kell es el se fogadom a bocsanat kerest tudom h ti a szo fogalmat el felejtetétek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!