"Az akinek a meleg a fiá"-hoz:
Úgy tűnik, magadat öt tálentumos árnyalt gondolkodásúnak tartod, engem pedig két tálentumos fekete.fehéren gondolkodó fundamentalistának.
"Az én fiam nem bűnös. Az ember a bűneiről tehet. Ő erről nem tehet."
Jézus viszont ezt mondja: "Ha vakok volnátok, nem volna bűnötök. Mivel most azt mondjátok látunk, megmarad a bűnötök."
Vesd össze ezt:
"Az én fiam nem bűnös." vs. "Hithű keresztény válaszolóként írok."
A két állítás nyilvánvalóan ellentétben áll egymással. Úgy tűnik mégsem vagy hithű. És azzal, hogy mellé állsz és azt mondod, nem bűnös, hazuggá teszed Isten Igéjét, miközben hithű keresztényként akarsz véleményt mondani, magad is bűnössé váltál ebben a kérdésben. Úgy gondold meg, miket írsz ide "hithű keresztényként"
Vitázhatsz, "árnyalhatod" a gondolkodásodat, de a képlet valójában borzasztóan egyszerű:
Én hiszek Isten Igéjének. Eredmény: nem vagyok többé homoszexuális.
Te nem hiszel, sem a fiad. Továbbra is homoszexuális. Az is marad, ha meg nem tér.
Teljesen mindegy mit ÉRZEL. Erről beszéltem. Te ÉRZÉSEKRE hagyatkozol. Olvasd el a Bibliát. Paráznák, fajtalanok nem öröklik az Isten országát. Olvasd el a Rómaiakhoz írott levél első részét, mit ír Pál azon férfiakról, akik saját nemük iránt gerjedtek fel, mivel nem imádták Istent. El is veszik tévelygésük jutalmát önmagukban. Olvasd el Mózes könyvét: férfi férfival ne háljon úgy, ahogy asszonnyal szokás. Utálatos dolog az. halállal lakoljanak.
Jöhetsz az érzéseiddel. Senkit nem érdekel. Azt állítod, hithű keresztény vagy. Erre lenyomsz egyérzelmi alapon álló szöveget a fiad védelmében, nyomatva a meleg-propagandát keresztény színekbe öltöztetve. Gyalázatos, amit csinálsz, pláne hogy nem átallod keresztény színekbe öltöztetni. Semelyik hithű keresztény közösségnek nem fogod ezt beadni.
De az durva, hogy a külvilág felé hogyan "képviseled" Krisztust.
Ami még durvább, hogy egy keresztény testvéred, aki maga is homoszexuális volt, bizonyságot tesz róla, hogy hatalmas Jézus, és megszabadította ettől, te ezt nem átallod áthúzni, nem átallasz rákontrázni erre nyilvánosság előtt. Nem hogy örülnél neki, és hagynád, hogy Krisztus erősítse hitedet, reményt adjon neked is, ösztönözne arra, hogy keresd a szabadítást fiad számára.
A "szeretet" leple alatt épp ezzel árultad el saját fiadat, tagadtad meg bizonyságtevő keresztény testvéredet, és hitedet, Krisztust.
Ez pedig nagyon durva.
Minden hiábavaló szóról számot kell adnunk az ítélet napján. Úgy irkálj ide másokat félrevezető dolgokat!
Térj meg!
Nevezheted, aminek akarod, a TÉNY az, hogy megszabadultam, bár azelőtt csak férfiakra vágytam, most meg nem vágyom utánuk, azonban vágyódom a feleségem után. Ez pedig TÉNY.
Namost minek hívják azt a gondolkodást, ami szembemegy a tényekkel? Tényszerűtlen gondolkodás? Csúsztatás? Hazugság? Ferdítés? Tagadás? ...
Értem. Ezek szerint tehát nyilvánvalóan nem vagy hithű keresztény válaszoló. Csak annyit akartam, hogy ez nyilvánvalóan kiderüljön.
Kiderült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!