Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert itelik el a melegeket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert itelik el a melegeket?

Figyelt kérdés

Keptelen vagyok ezt megerteni, eloszor is szerintem senkinek nincs ahhoz joga hogy megmondja a masiknak kivel KELL lennie, kit KELL szeretnie. A szuleim is igy gondolkodnak..marmint hogy "a melegek gusztustalanok, fejbe kene loni az osszeset egytol egyik. Hanyingerem van toluk. Az allatok kulonbek mint ezek. Az emeberiseg szegyenei. Beteg emberek. Meg tudnanak gyogyulni ha akarnanak"

Amikor ezt igy elszavaljak szokott lenni egy enyhe duhkitoresem. Valaki elmagyarazna nekem ez miert ennyire szornyu dolog? Lehet bennem van a hiba de en ebbe semmi rosszat nem latok, szerintem teljesen termeszetes dolog ha ket ember szereti egymast. Nem ertem mi a kulonsseg akkor ha ket azonos nemu ember szereti egymast. Kerlek magyarazzatok el mert en ehhez tul buta vagyok. 14L

2014. aug. 16. 18:44
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
3%
Én egyetértek a szüleiddel, te azért nem érted ezt, mert gyerek vagy. Tényleg a társadalom szégyenei. Tisztelet a szüleidnek!
2014. aug. 16. 18:47
 2/23 anonim ***** válasza:
62%
Nekem nincs velük bajom,mert ugyanolyan emberek mint mindenki más.ez egy évszázados gyűlölet.De például van amikor mutogassák mahukat(pride),na ezt én se bírom.Legyenek el maguknak,mint a többi ember és kész,ne mutogassák magukat,a nők sem vonulnak nők napján,és az anyák se az anyák napján.Ez a probléma hogy azt hiszik küzdeniük kell,de nem.Gyűlölködők meg mindig lesznek,nem lehet mindenki döntését megmásítani.ezt kellene megérteni.
2014. aug. 16. 18:48
 3/23 anonim ***** válasza:
58%

Engem még lényeges emberek nem ítéltek el.

Nem ítél el:

-a környezetem

-az állam (bíróság, törvények)

Lehet hogy elítélNE néhány magában motyogó senki, de hát azokat le****om magasról, ahogy mindenki más is.:)

(Nekik is az lenne a legjobb, ha inkább megszüntetnék a keserűségük okát, aminek előidézőit más emberekben vélik felfedezni.)

2014. aug. 16. 19:02
 4/23 anonim ***** válasza:
0%

"szerintem teljesen termeszetes dolog ha ket ember szereti egymast"

szerintem nem természetes ha 2 azonos nemű szereti egymást...a természet törvényei ellen van...gusztustalan elítélendő dolognak tartom...de mivel pár napja eldöntöttem nem leszek előítéletes így nem írom le egyből ha megtudom valakiről, hogy a saját neméhez vonzódik...viszont ha az arcomba tolja, hogy ő miket művel a másikkal és előttem éli akármilyen szinten a szexualitását akkor kerülöm...és gusztustalannak tartom...mert ha egy fiú és egy lány csókolózik előttem nem zavar...de ha 2 azonos nemű az gusztustalan...természet ellenes és felfordul a gyomrom...

21F

2014. aug. 16. 19:06
 5/23 anonim ***** válasza:
10%
Előbb azt lenne jó tudni, hogy a melegek miért ítélnek el engem, és még közben ők reklamálnak itt.
2014. aug. 16. 19:09
 6/23 anonim ***** válasza:
24%

A homoszexualitás természetellenes. Ha mindenki meleg lenne, akkor már nem lenne mindenki. :D

Egyébként nem tudom, hogy láttál-e már a természetben más fajt ahol előfordulnak meleg egyedek. Mert én még nem láttam, hogy két csődőr, vagy két kandúr, vagy két anyamedve szexuálisan egymásnak esik.

2014. aug. 16. 20:59
 7/23 anonim válasza:
12%
Nem a melegeket ítélem el , hanem mikor mutogatják magukat meg fel vonulás-t kell rendezni... tartsák meg maguknak illetve az erre nyílt környezetükben élőkkel osszák meg maximum , de aki nem kíváncsi rá ne kelljen ezt nézni-e...
2014. aug. 16. 21:31
 8/23 anonim ***** válasza:
92%

"nem természetes ha 2 azonos nemű szereti egymást...a természet törvényei ellen van...gusztustalan elítélendő dolog"

"homoszexualitás természetellenes"

Természet=Univerzum

tehát természetes=az Univerzumban előforduló, létező

Innentől kezdve értelmetlen, amit állítotok.

"nem tudom, hogy láttál-e már a természetben más fajt ahol előfordulnak meleg egyedek. Mert én még nem láttam"

A látáshoz nézni is kell, tessék:

https://www.youtube.com/watch?v=Q8gttC6P3bE

:D

"Tényleg a társadalom szégyenei"

Szerintem meg az ilyen helyesírási irányzatok a társadalom - ha nem is szégyenei, de - kudarcai:

"fel vonulás-t"

"ne kelljen ezt nézni-e"

2014. aug. 16. 22:06
 9/23 anonim ***** válasza:
69%
Papoltok itt természetellenességről,az emberi faj maga természet ellenes,szinte már rég elpusztítottuk a természetünket.Az emberi faj természetellenes,és nem csak abban bizonyos emberek
2014. aug. 16. 22:53
 10/23 anonim ***** válasza:
85%
Mert az emberek nagy része előítéletes h**lye. Aki nem olyan, mint ők, vagy nem illik bele az ő kényes világképükbe, azt egyből elítélik, lenézik, és bemocskolják.
2014. aug. 17. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!