Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el a melegeket? (fiú+fiú)
Figyelt kérdés
Nem értem,hogy miért kell elítélni őket,nem tehetnek arról,hogy a saját nemükhöz vonzódnak!Miért vetik meg őket?
(egy hetero lány)
2012. aug. 3. 22:00
1/21 anonim válasza:
mert másnak a szőrös seggébe tolják
3/21 anonim válasza:
mert undorítóak? te sztd normális????? képzeld el h fiú vagy és a fiúkat szereted és ahogy írta az elsö komis h egymás szörös seglukába tolják undorító
4/21 anonim válasza:
Én nem ítélem el őket mint embereket,de számomra,nem tehetek róla,de undorító ez a dolog.Az se tetszik ha a felvonulásokon hőzöngenek és mutogatják magukat..16/F
5/21 anonim válasza:
Azért kedves kérdező, mert nem egészséges, nem etikus, gusztustalan, természetellenes, nem normális. Én megvetem őket, mint mindenki más, csak én annyira nem foglalkozom velük.
6/21 anonim válasza:
nem az ő dolguk hogy kinek hova dugják? ha nekik ez a jó akkor tegyék azt..nem kell el ítélni.. én a leszbikusokat addig nem ítélem el amíg nem kezd egy nyomulni semmi bajom velük de tartsuk meg a 3 lépés távolságot..ugyan így értem ezt fiúkra is nem muszáj utálni a b*zikat csak a távolság legyen meg.
7/21 anonim válasza:
Jaj de kis édes vagy :D
én pl azért mert undorítóan gusztustalanul visszataszító a gondolat számomra
(egy hetero fiú:P)
8/21 anonim válasza:
nem ítélem el a b*zikat egészen addig amíg kultúráltan szeretik egymást. én falusi vagyok és nálunk nics ilyen, de egyszer mikor a fővárosunkban jártam, láttam egy ilyen párt amint éppen csókolóztak és egyszerűen elkapott a hányinger. egyszerűen én nem bírom a látványt. de ha csak együt vannak, normálisan öltözködnek és csak akkor smárolnak amikor nem látja őket senki akkor nincs vele bajom. az baj, ha ezt az utcán az embereknek is kimutatják.
9/21 anonim válasza:
Azért kedves kérdező, mert nem egészséges, nem etikus, gusztustalan, természetellenes, nem normális. Én megvetem őket, mint mindenki más, csak én annyira nem foglalkozom velük.
18/f
Thor, a villámok istene
10/21 anonim válasza:
" mert nem egészséges"<---- itt van a kutya elásva ha ezt megértenétek akkor rájönnétek hogy a b*zik NEM maguk választják ezt hanem ÍGY SZÜLETNEK nem tehetnek róla!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!