Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert itelik el a melegeket?
Keptelen vagyok ezt megerteni, eloszor is szerintem senkinek nincs ahhoz joga hogy megmondja a masiknak kivel KELL lennie, kit KELL szeretnie. A szuleim is igy gondolkodnak..marmint hogy "a melegek gusztustalanok, fejbe kene loni az osszeset egytol egyik. Hanyingerem van toluk. Az allatok kulonbek mint ezek. Az emeberiseg szegyenei. Beteg emberek. Meg tudnanak gyogyulni ha akarnanak"
Amikor ezt igy elszavaljak szokott lenni egy enyhe duhkitoresem. Valaki elmagyarazna nekem ez miert ennyire szornyu dolog? Lehet bennem van a hiba de en ebbe semmi rosszat nem latok, szerintem teljesen termeszetes dolog ha ket ember szereti egymast. Nem ertem mi a kulonsseg akkor ha ket azonos nemu ember szereti egymast. Kerlek magyarazzatok el mert en ehhez tul buta vagyok. 14L
Pár gondolat ezzel kapcsolatban:
Ez egy ostoba társadalmi beidegződés, és ahogy írták előttem, sajnos az emberek zöme előítéletes és primitív. Erre rátesz még egy lapáttal az álszent egyház (üldözi a melegeket, aztán meg lehet nézni, hogy a papjaik miket csinálnak), valamint a tudatlanság és műveletlenség sem segít a helyzeten.
Tudatlanság azt gondolni, hogy a homoszexualitás betegség. Legalábbis biológiailag semmivel nem másabb, mint ha valaki ne akarna annyi gyereket szülni, amennyit csak képes. Mert ugye biológiailag eredetileg erre lett minden élőlény "programozva", hogy szaporodjon, ahogy csak lehet. Akkor ennyi erővel most betegek az agglegények, vagy azok, akik valami oknál fogva nem akarnak gyermeket?
Aztán sokan jönnek itt a természetellenességgel. Itt két dolgot jegyeznék meg.
1. A heteroszexuális análszex ugyanúgy természetellenes dolog, mégis elfogadott, sőt, sokak által nagyon preferált és elvárt dolog.
2. Rengeteg állatnál megjelenik a homoszexualitás, szóval egyáltalán nem az ember "találmánya". Azon populációknál pedig, ahol a fajfenntartás nincs veszélyeztetve, borítékolható, hogy tömegesen jelennek majd meg a szaporodást nem szolgáló egyedek is, köztük a homoszexuális példányok.
Egyébként kis olvasnivaló:
www.ng.hu/Termeszet/2010/07/Homoszexualitas_az_allatvilagban_jar_e_elonnyel
elég undorító dolog valakit olyan miatt elítélni, amiről nem is tehet..nem döntés kérdése a szexuális orientáció
"szerintem senkinek nincs ahhoz joga hogy megmondja a masiknak kivel KELL lennie, kit KELL szeretnie"
ebben nagyon igazad van, ez olyan mintha egy heterotól elvárnánk, hogy azonos neműt szeressen...
aki meg azzal jön, hogy a másság természetellenes, az nagyon el van tévedve, ha annyira természetellenes lenne, nem fordulna elő az állatok és a növények között se...
"Egyébként nem tudom, hogy láttál-e már a természetben más fajt ahol előfordulnak meleg egyedek"
Szinte az összes állatfajnál találtak már. Akkor is, ha te nem láttál.
"undorító amit csinálnak" a melegek párok semmi olyat nem csinálnak, amit a heterók nem. Együtt vezetik a háztartást, dolgoznak, együtt járnak szórakozni, gondoskodnak a másikról ha kell. Ez lenne olyan udorító dolog? Aligha. Az meg hogy a hálószobában mit csinálnak, az nem a te dolgod.
Kérdező a szüleid egy szerencsétlen emberek,akik nem értek el az életben semmit,és másokat okolnak a saját szerencsétlenségük miatt.
Első!Miért kellene tisztelni az ilyen embereket?
A tiszteletet ki kell vívni!
Ilyen emberek,akikben gyűlölet és elfojtott agresszió van,nem tisztelni,hanem kezelni kell őket!
Attól,hogy szaporodtak még semmi tisztelni való nincs bennük!
Kérdező!Rossz hírem van,sajnos ilyen rossz családba születtél.De szerencsére te nem vagy ilyen!
Az ilyen emberek nagyon ostobák és sajnos a jövőben is fogsz még ebből tapasztalni bőven.
Amúgy természetes dolog.A természet így szabályozza a túlnépesedést.(Illetve így is).Szerintem ez még mindig jobb szabályozó rendszer,mint a betegségek,amikbe belehalnak emberek.
Sajnos ilyen az evolúció.Egy stabil,optimális mennyiségre törekszik.
Amúgy a melegek aránya állandó volt.Egy ilyen tulajdonság nem változik sokat évtizedek,sőt évszázadok,évezredek alatt sem.
A túlnépesedést nagyobb problémának tartom.
Európában pedig azért csökken a népesség,mert az emberek már eljutottak arra a szintre mikor gondolkodni is tudnak,nem csak szaporodni.
A melegek aránya kb 10% a társadalomban.
Ha csak 10% szaporodóképes ember lenne a Földön,akkor sem halna ki az emberiség.
Az emberiség max egy természeti katasztrófa miatt fog kihalni.
Még a leggyilkosabb vírust is vannak,akik túlélik.
Ja,és a melegek nem nemzőképtelenek.Vannak akiknek gyerekei is vannak.
Attól mert valaki meleg,neki is vannak szülői jogai.
A gyerekvállalás alapvető emberi jog.
Szerintem meg azok a "társadalom szégyenei" akik EGY, nekik nem tetsző tulajdonság miatt elítélnek másokat.
Nekem apám ilyen, egyfolytában b-uzizik, közben meg tök jóban van a legjobb fiúbarátommal, aki történetesen meleg (persze ezt apa nem tudja).
Én az embereket a viselkedésük alapján ítélem meg és igyekszem a lehető legkevésbé előítéletes lenni.
Amit nem ismernek attól félnek és elítélik, ez a fő ok.
Melegek különböző csoportjai el vannak ítélve Kelet- és Dél-Ázsiában, mások meg istenítve vannak. Ott is ez a társadalmi ok, még ha vallásokra van, hogy vissza is lehet néha vezetni. Jó a thai kasztrált travi melegeket a magasságuk miatt szeretik, és ismerik nem ítélik el, ott sőt, de a sima melegeket meg megkövezik.
Biszexként semmi bajom, soha nem szóltak érte, meleg barátaim és ismerősök akik tudják ezt (biszexualitás - nem midig kerül szóba) irigyelnek is érte. De ők meg engem ítélnek el, mégis.
Világ életemben nem volt semmi bajom sem a melegekkel, sőt... Mindig is csak támogattam őket, ahogy tudtam. Nagyon sajnálom azokat az embereket, akik vannak annyira begyöpösödöttek, keserűek, buták és primitívek, hogy csak addig látnak el, hogy "hülye b_zik, az összes egy k_csög".
Szerintem borzasztóan szomorú az, hogy mi folyik manapság. Mi folyik manapság a világban -és pláne ebben az országban? Aki egy kicsit is más, eltér az átlagostól, a normáktól, az már rögtön ki van rekesztve és meg van bélyegezve. Engem ez nagyon zavar.
Én speciel azoktól az emberektől vagyok rosszul, akik azt óbégatják idiótán, hogy az a jó családi felállás, ahol anya van meg apa és a gyerekek. Kérdem én, mi a jó abban, hogyha a klasszikus családmodell megvan, de az apa alkoholista és veri a feleségét, a gyerekeit és közben lelki nyomorékok nevelődnek föl. És persze a melegek ne fogadhassanak örökbe, mert hogy két meleg ember nem tud úgy szeretni és olyan szeretetben felnevelni egy gyereket, mint egy normális családban. Hát agyam eldobom, és ezt nem én találtam ki, hanem a híradóban nyilatkozta valamilyen nagyon okos képviselő.
Aki egy ici-picit is jártas a görög kultúrában, tudja, hogy az antikvitás korában teljesen elfogadott és normális volt az, ha pl. egy férfi nemcsak nővel, hanem egy férfivel is megosztotta az ágyát. Vagy csak esetleg egy férfivel. Nem értem, ha 1500-2000 évvel ezelőtt nem volt ebből probléma, akkor manapság miért van?
Remélem, hogy az én generációm már teljesen másképp fog gondolkodni és egy szebb, élhetőbb, boldogabb világban lehet majd a jövőben élni.
Amúgy meg rengeteg meleg híresség is van, akik nélkül kevesebb lenne most az életünk, mint például:
-Ricky Martin
-Elton John
-Ellen Page
-Zachary Quinto
-Alföldi Róbert
-Kulka János
-Neil Patrick Harris
és még lehetne sorolni, de akkor lemenne a nap. és jelenleg csak az élőket írtam le, de rengeteg már elhunyt művész is bi, illetve meleg volt.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!