Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert itelik el a melegeket?
Keptelen vagyok ezt megerteni, eloszor is szerintem senkinek nincs ahhoz joga hogy megmondja a masiknak kivel KELL lennie, kit KELL szeretnie. A szuleim is igy gondolkodnak..marmint hogy "a melegek gusztustalanok, fejbe kene loni az osszeset egytol egyik. Hanyingerem van toluk. Az allatok kulonbek mint ezek. Az emeberiseg szegyenei. Beteg emberek. Meg tudnanak gyogyulni ha akarnanak"
Amikor ezt igy elszavaljak szokott lenni egy enyhe duhkitoresem. Valaki elmagyarazna nekem ez miert ennyire szornyu dolog? Lehet bennem van a hiba de en ebbe semmi rosszat nem latok, szerintem teljesen termeszetes dolog ha ket ember szereti egymast. Nem ertem mi a kulonsseg akkor ha ket azonos nemu ember szereti egymast. Kerlek magyarazzatok el mert en ehhez tul buta vagyok. 14L
Utolsó!Nyugaton a mai 40-es,50es generáció felel meg az itthoni 20on éves generációnak.
20-30 évvel elvagyunk maradva értelmi szinten.
Ezért lenne jó olyan politikusokat választani akik fiatalok,nem 50+osok,akik teljesen más világban nőttek fel.
Jó lenne,ha lennének 30-40 közöttiek is,és főleg azok dominálnának.
Nem ilyen 100 éves nagypapa akarja megmondani az egész országnak,hogy mi legyen.
Ez nyugat és kelet kérdése is. Ja és Közép-Európa kérdése is, mert Közép-Európában azért mindent szabad, csak a négy fal között otthon. Londonban travik úgy sétálgatnak a belvárosi Underrgound folyósoin, hogy a kutya nem szól egy szót sem. Sőt. De azért Tottenhambe éjszaka nem szállna ki max. egy /cab/taxiból. ...
A maszkulin melegek többsége utálja a travikat, vagy passzív hangos melegeket - akik ezért ki is szóktak kelni magukból - meg ha csinál valamit, ha nem irritálja őt. Ez a "Kinek a Pap, kinek a Papné és van akinek mind a kettő." kérdés és jelenség. Meg kell találni a harmóniát egy zongorán is C hang után tennéd az F, hangot hát zavarna nem ha tudsz zongorázni? De a C-nek is és az F-nek is jó ha meg van a helye, és ritka, ha valamelyik nem kell éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!