Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el a melegeket/leszbikusokat?
nem tehetnek róla,hogy ilyennek születtek,de mindenki csak bántja őket..most nem azokról van szó,akik vonulgatnak,meg az utcán mutogatják magukat,hanem a "normálisakról"
ti elfogadjátok őket?
kort és nemet is légyszi
Mondjuk a Földön azért van nő és férfi, hogy azok egymásban lássák meg a lényeget ...
És nem két egynemű ... :/
Nekem ez egy kicsit felfoghatatlan dolog, de aki azt érzi, hogy neki erre van szüksége, engem nem zavar, addig, amíg nincsenek túltengéseben ...!
19/L
Mert undorító és természetellenes.
Ez olyan, mintha villával akarnád enni a levest, vagy a nadrágot a fejedre húznád.
Maradjon minden úgy, ahogy 'elrendeltetett'.
lehet h természetellenes,de nem undorító..nekik meg az undorító ami a heteroknak jó..erre még nem gondoltál?:)
gondolom nincs ilyen ismerősöd,nekem van és nagyon rendes ember.senki nem gondolná róla h az.nem hiszem h ebben bármi is undorító lenne.a hálószoba meg rájuk tartozik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!