Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el a melegeket/leszbikusokat?
nem tehetnek róla,hogy ilyennek születtek,de mindenki csak bántja őket..most nem azokról van szó,akik vonulgatnak,meg az utcán mutogatják magukat,hanem a "normálisakról"
ti elfogadjátok őket?
kort és nemet is légyszi
09-16 16:28
Képzeld!
Ha a világon mindenki férfinak születne, akkor is kihalna az emberiség.
Sőt! Ha mindenki delfinnek születne, akkor is! Utáljuk a pasikat meg a delfineket!!
35., 36. válaszoló, nagyon tetszik a válaszotok, teljesen igazatok van! :)
Én ugyanúgy elfogadom a leszbikusokat és a melegeket is, mint a heterókat, én is leszbikus vagyok, és teljesen átérzem a helyzetet. 19/L
A meleg felvonulok között csak néhányuk a feltűnő. Máshol sokkal feltűnőbbek az emberek és durvább dolgokat csinálnak, persze náluk ez egy közös buli.
Az viszont, hogy a felvonulok többsége meleg prosti... enyhén szólva is baromság. Tudod te, hogy akkor Mo. népességét figyelembe mennyi ember számítana prostituáltnak?
Legalább 6-7% /lehet nagyot mondok, pontos adatot nem tudok/, ami több tízezer ember. Ezt szerinted engedné a kormány? /Bízom benne, hogy nem./
A felvonulás lényege az egyenlő jogok kiharcolása. Belegondoltál már, hogy milyen lealacsonyító mikor a saját nemzeted tiltja meg, hogy házasodj?
Egyrészt itt az egyenlőség megszűnik. Mert míg az egyik embercsoportnak ezt engedik, a másiknak nem.
A felvonuláshoz még annyit fűznék, hogy amit az ellenzékiek művelnek sokkal rosszabb. A fújjongás, a fenyegetettség és a többi. Maga az, hogy kénytelenek kordon mögött vonulni az embertársaink...
Értem, hogy a felvonulás talán nem a legjobb módja mindennek, de így képesek felhívni magukra a figyelmet. -A figyelem pedig cselekvést szülhet.
Lehet ezt mások nem így gondolják, de ha senki nem figyel rád, akkor semmi nem fog változni /ebben a témában legalábbis bizonyosan./
Az utolsó válaszolónak: Örülők, hogy néhányan egyetértettek velem vagy legalább az írásaim nem feleslegesek.
Nekem semmi bajom sincsen velük, sőt még büszke is vagyok rájuk, hogy felvállalják azt, hogy mások NORMÁLISAN!!! Sajnos a családban ezt rajtam kívül senki nem tudja normálisan felfogni, és kb mindenki fújozik kivétel apum meg barátnője. És annyira undorító dolgokat tudnak vágni a melegek/leszbikusok fejéhez, hogy én szégyenlem el magamat helyettük is, hogy egyáltalán egy fajba tartozom, mint az a jó néhány barom akik ócsárolnak más embereket, csak azért mert nem olyanok mint ők.
Én kitartok mellettük! Hetero vagyok, 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!