Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el a melegeket/leszbikusokat?
nem tehetnek róla,hogy ilyennek születtek,de mindenki csak bántja őket..most nem azokról van szó,akik vonulgatnak,meg az utcán mutogatják magukat,hanem a "normálisakról"
ti elfogadjátok őket?
kort és nemet is légyszi
Én nem tudom őket elítélni. 22 éves nő vagyok, elég fiús, és sokszor nem tudom megérteni a nőket. Szóval azokat a fiúkat/férfiakat, akik inkább választanak a saját nemükből, teljesen megértem. A nőket is meg tudom érteni valamennyire ebből a szempontból.
Gondolom nem csak születési "rendellenesség" lehet ez, hanem az életben szerzett rossz emlékek a másik nemtől, és valahogy kialakul.
A szexet meg úgy oldják meg, ahogy akarják/tudják. Az az ő dolguk.
Egyedül a felvonulásokkal és mutogatással nem értek egyet... De a többit elfogadom.
Én leszarom, ha a melegek nem előttem smárolnak vagy dugnak...
ha leszbikusok akkor inkább előttem élvezkedjenek ^^
14/F
11 és vagyok .persze van olyan ami szerintem undorító de nem szólok be rá mert tudom h az valakinek szarul esne..nem csak magammal foglalkozok.
ja és fiú vagyok
A normális, elfogadó, empatikus emberek nem ítélik el őket. Csak kár, hogy mostanában egyre kevesebb az ilyen ember...
Sőt, természetellenesnek, undorítónak sem tartom őket, mert nem ők döntik el, hogy ilyenek lesznek-e.
Respect, peace, love :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!