Miért ítélik el az emberek a melegeket?
Mert az egészséges normális genetikától eltér.
Az hogy két embernek más a testalkata,meg más a hajszíne,meg másméretű a lába,az más.
De amikor két azonos nemű egymást cumizza,meg nyalja,az NAGYON NAGYON MÁS,és nagyon nagyon hányinger ilyenre még gondolni is.
Mert bunkók! Valami idióta egyszer kitalálta hogy a melegek rosszak és a sok birka őket követi. A tévében is sajnos negatív képet mutatnak a melegekről.
Vannak akik úgy gondolják hogy nem egészséges mert hogy a lényeg a gyereknemzés és erre ugye két azonos nemű ember nem képes.
Van aki csak azt a képet látja ami a Pride-on van esetleg külföldi pride-ok hogy menetelnek stb. Ez nem tetszik nekik.
Van aki azt gondolja hogy jaj meleg akkor biztos pedofil,rám mászik.
Van aki azért játssza a nagy homofóbot mert ő is meleg és ezzel leplezi,nyugtatja magát.
Van aki amiatt mert hogy ők milyen jogon akarják ugyan azokat a jogokat ami a heteróknak van.
ui.: én teljes mértékben elfogadom őket. :)
Azért mert az ember magánélete nem tartozik másra. a melegek meg mindenhol hirdetik, hogy ők bizony melegek, mások, bla bla bla. Lást Pride? Ezzel az erővel hetero felvonulás miért nincs?
Ki a tökömet érdekli? Ossza meg az épp aktuális párjával azt kész. Én se kötöm más orrára, hogy mi történik a hálószobában. A páromra és rám tartozik, senki másra!
Ez bizonyos rétegek részére elítélendő, rendszerint egyenesen arányos az értelmi képességekkel, az oroszoknál kifejezetten üldözik őket, de mint tudjuk, volt elvtársaink nem az eszükről voltak sosem híresek.
Általában az ostoba emberek nem képesek végiggondolni egy fogalmat, illetve ha már valamibe bele kell gondolniuk, idegesek lesznek önmaguktól, tehát inkább búzáznak...
én voltam a Prideon, semmi egetverő dolog nem volt, azon kívül, hogy kísérőként szégyelltük magunkat az egész ország nevében, amikor azt kellett tanácsoljuk a külföldieknek, hogy tegyék el a szivárványokat - a felvonulók jó része amúgy heteroszexuális volt
a balhét meg a neonáci barmok csinálták, akik miatt párszor átszervezték az útvonalat a rendőrök
Én megértem, hogy rosszul esik, hogy nem vállalhatod fel és oszthatod meg az örömödet másokkal, ha például sikerül párra találnod, de meg kell értened neked is, hogy ez egy ösztönös, természetes viselkedés, hogy az ember kitaszítóan viselkedik a közösségében lévő deviáns tagokra, hogy megvédje annak egészségét. Bennem is ösztönös undor van, ha meglátok két homoszexuálist együtt, benne van a génjeinkben.
Úgyhogy őszintén sajnállak, de ilyen az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!