Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ítélik el az emberek a...

Miért ítélik el az emberek a melegeket?

Figyelt kérdés
Én is leszbikus vagyok, és bár nem vállaltam fel még nyíilvánosan, sokszor hallom, hogy emberek csúnyán megalázzák a homoszexuális embereket, sajnos néha fizika bántalmazás is történik. Miért bántja, zavarja őket, hogy mások ezek az emberek.

2014. okt. 20. 20:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
25%
Ugyanazt akartam írni, mint az utolsó. Minden bántás és rosszindulat nélkül, ez ösztönös. Nem érdekel engem sem, hogy együtt élnek, hogy egymáshoz vonzódnak azonos neműek. Ugyanúgy beszélgetek velük egy társaságban, vagy kezet fogok velük, stb, tehát nem tartom magam homofóbnak. De nem tehetek róla, bennem is undort kelt két azonos nemű ember csókolózása a többiről nem is beszélve :(
2014. okt. 20. 21:41
 12/18 anonim ***** válasza:
68%

Mert "mások". Ezt nehezen tudják elfogadni. Ami eltér az átlagtól, a megszokottól az csak rossz lehet. Ez nem csak a melegekre vonatkozik.

Sz@r, hogy elitélnek minket, de ne vedd fel. Csak légy boldog! :D

2014. okt. 20. 21:45
 13/18 anonim ***** válasza:
21%
A 6-os válaszolónak igaza van. Teszek rá, hogy mit csinálnak otthon a melegek, de kicsit irónikus, hogy azt akarják, hogy ugyanolyan emberként tekintsenek rájuk mint bárkire, erre mit csinálnak? Hát persze, hogy melegfelvonulást. Mert mivel is lehetne jobban beilleszkedni a normális emberek közé mint egy felvonulással ahol a másságukat hirdetik.
2014. okt. 20. 23:15
 14/18 anonim ***** válasza:
47%

Nem kellene állandóan a felvonulással példálózni.

Mert én melegként kevesebbszer jelentem meg ott (0-szor), mint némely mocskosbúzizó látens homárok.

Továbbá nem ítélik el Magyarországon a homoszexuálisokat.

Elítélni csak a bíróságnak áll módjában, törvényeknek megfelelően. A további mondandóm kikövetkeztethető.

2014. okt. 20. 23:31
 15/18 anonim ***** válasza:
40%

"Nem kellene állandóan a felvonulással példálózni.

Mert én melegként kevesebbszer jelentem meg ott (0-szor), mint némely mocskosbúzizó látens homárok. "

Tudod van egy olyan mondás, hogy akinek nem inge nem veszi magára.

"Továbbá nem ítélik el Magyarországon a homoszexuálisokat.

Elítélni csak a bíróságnak áll módjában, törvényeknek megfelelően. A további mondandóm kikövetkeztethető."

Ennek a mondatnak nem tudom mi értelme volt, ha kötözködni akarsz a semmi miatt akkor menj máshova.

2014. okt. 20. 23:35
 16/18 anonim ***** válasza:
59%

Nem tudom, mit kellett volna magamra venni... Megjegyeztem, hogy a felvonulás felhozatala már elég elcsépelt (semmitmondó), és az amúgy sem reprezentálja a melegeket.

Kötözködni meg sehova sem megyek, a semmiért főleg. Éppen te tettél így - eleve nem tudom, miből gondoltad, hogy a te hozzászólásodra reagáltam és nem a kérdésre. Azt sem értem, mi nem érthető azon, hogy a bíróság tud csak elítélni olyan dolgok miatt, amik bűncselekmények. Úgyhogy a mindenféle jöttmentek legfeljebb rosszallhatják, hogy a melegek ilyenek meg olyanok, de hát az senkit nem érdekel.

2014. okt. 20. 23:46
 17/18 anonim ***** válasza:
40%

Én az 1-es vagyok.

Igazából engem sem érdekel,csak ne lenne ez téma állandóan.Nem kell felvonulás,semmi az ég világon!

Minden népművészeti agyagedény csinálja otthon,és ebben igaza van az egyik válaszolónak,hogy senkire nem tartozik a intim magánélet.

Mindettől függetlenül csak egy példa:

Egészséges család sétál két kisebb gyerekkel,és az utcán pár méterrel odébb nyalja falja egymást két azonos nemű...

Mit mondasz a gyerekeknek?Hogy ez normális,és igen ez így jó?

A gyerek megáll a fejlődésben vazze,csakazért,mert ti megmutatjátok a jogaitokat,meg felvonultok.

Légyszi ne akarjátok már,hogy vakolat verje le a kőművest!

2014. okt. 21. 16:01
 18/18 anonim válasza:
Én sosem hirdettem hogy meleg vagyok. Mert én is ember vagyok. Nem járok Pridera, mert melegként értelmetlen tartom. Én nem ítélem el őket. Ha te mondjuk transzszexuális zsiráf bálna akarsz lenni, akkor az leszel. És ha te elfogadod magadat, akkor az jó. Ne érdekeljen más mit mond! Ezért értelmetlen a Pride. Mert ott rá erőszakolni akarják az emberre a másságot. Maradj olyan amilyen!
2024. júl. 28. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!