Miért van az h buszon van egy csomó üres hely és nem ülnek le az emberek hanem inkább végigállják az utat, pedig nem is 1 megállóra szállnak fel?
Több lehetőség van:
1, Félnek, hogy bacit visznek haza;
2, Szeretik a feszkót (akadályozzák a fel/leszállást);
3, Várják, hogy mikor köthetnek bele a másikba, aki épp elfoglalta "előle" a helyet;
Két élmény diákkoromból:
Üres villamos. Én ülök, két anyóka megáll mellettem és hangosan bosszankodik, hogy nem adom át a helyemet.
Pár héttel később. Anyóka jön felállok. A végállomásig hangosan hálálkodik (már elmentem a villamos másik végébe annyira zavart). (1970-es évek)
Azóta csak ritkán ülök le (igaz, akkor nem adom át a helyem)
Én szeretem az ilyen embereket:
1) Nagyobb eséllyel jut nekem (ablak melletti) hely
2) Ha jutott ablak melletti hely, nem ülnek le mellém :D
Nemrég az egyik M3 pótló tolócsuklósára szálltam fel, és a motorsátor előtti 2 ülés üres volt, amúgy full teli volt a busz. Le is vágtam oda magam és a kérdésed jutott eszembe, kedves Kérdező.
A válasz talán az (is) lehet, hogy félnek egyesek, hogy a saját s×k alatt gyullad esetleg ki egy ilyen busz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!