Miért van az h buszon van egy csomó üres hely és nem ülnek le az emberek hanem inkább végigállják az utat, pedig nem is 1 megállóra szállnak fel?
Utálom az ilyeneket. bezzeg, ha valaki leül, akkor az öregek már méregetik, hogy "ezt miért tette". Hasonló a szitu, amikor valaki normálisan megkérdezi, hogy miért kell az ajtóban lógni, stb. Akkor az a "bunkó", aki megkérdezte...
Nem csípem a mai magyar tömegközeledést használókat, érthetetlen dolgok sokaságát művelik amit ők "értelmesnek" tartanak.
ÉN nemhogy nem ülök, hanem mégcsak nem is kapaszokodok. VAgy csak kesztyűben.
Sokat láttam már velem együtt utazni olyan embertársamat, akit az utazási feltételek alapján is le kellene szállítani. Köszönöm nem kell egy igénytelen vagy egy hajléktalan ember szutykos cucca után a hely.
A kismamák és idősekről annyit, hogyha LÁTOM, átadtam a helyet, de ha szélárnyékból csapja ki a szemem, és még goromba is, isten verjen meg , de fel nem állok...
Most már sajnos nem csak a hajléktalanok miatt ódzkodik az ember leülni. Valakik nemrég használt injekciós tűket helyeztek el a 47-es és 49-es villamosok üléseibe, heggyel felfelé:
igen, sok ülés gusztustalan tényleg és a tű-s történetről is hallottam.
a munkahelyen én is rengeteget ülök. annyi elég sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!