Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2-3 hónapja a balherémen észrevettem egy kicsi kb 2mm-es csomót. Ami fájt. Suliba kezdett el fájni napról napra erősebb lett. Elkezdtem kenni és szépen 2-3napon belül elmult a csomó és a fájdalom is?
Figyelt kérdés
Utána a mostani hónapokba megint elkezdett fájni és megint előjött a görcs? Mit tegyek ? Komolyabb gond? vagy csak meghúztam vagy elaludtam... Nemtudom. :S2014. jan. 13. 17:33
2/16 anonim válasza:
Mivel kented? Én mindenképp elmennék orvoshoz, mert ez azért komolyabb gond is lehet.
4/16 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam.. Csak 2 napja fáj újra... Egyébként 14 éves vagyok
2014. jan. 13. 17:36
5/16 A kérdező kommentje:
Ezzel a feketenadálytő krémmel kentem és utána tökszépen elmult és nemis fájt
2014. jan. 13. 17:41
6/16 anonim válasza:
Látom nem világos.
Ha előjön irány a doki!
7/16 anonim válasza:
Doki!
Lehet csak zsírcsomó, de akár daganat is...
8/16 A kérdező kommentje:
Utána olvastam már.. A daganat nem fáj.. De igen elfogok menni orvoshoz.!
2014. jan. 13. 17:45
9/16 anonim válasza:
A zsírcsomó sem fáj!
Mindenképp doki!
10/16 anonim válasza:
Az a mellékheréje
Atyaég mennyien nm tudjatok
Am azert faj mert megnyomtad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!