Miért van az h buszon van egy csomó üres hely és nem ülnek le az emberek hanem inkább végigállják az utat, pedig nem is 1 megállóra szállnak fel?
Ezért kell megnézni mindig a széket amire leülsz ;)
Jóval 40 alatt vagyok és többnyire ott is ülök ahonnan jövök és ahova megyek ott is, de a buszig gyalogoltam, szóval ott is ülni akarok!
Nekem is jól esik állni, ha én is éppen ültem, vagy éppen ülni készülök órákat. :) Engem nem szokott érdekelni, ha állnak mellettem, úgy vagyok vele, ha le akar ülni, akkor szól, mert elvégre abból ért az ember, nem a rejt-, kód-, vagy füstjelekből.
Ha sok a cuccom, amit cibálok magammal, általában akkor leülök én is, vagy ha már fáradt vagyok.
Egyébként ülni sokkal megterhelőbb, még ha nem is érzed, ülő testhelyzetben nem az izmok végzik a munkát, hanem a gerinced és hosszú távon "megszívod".
Játszom itt az orvost és a lelkiismeretes válaszolót, de ugyanúgy telibeszarom. :D Mindig csak 'na most már nekikezdek' a testedzésnek, de sose jutok odáig...
azt hol írtad a kérdésedben, hogy lányoktól kérdezed ezt vagy lányokra vonatkoztatva
egy 50 évesnek se kéne, hogy gondot okozzon az állás, csak ha valami baja van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!