Összegyűlt egy csomó erzsébet utalvanyom mert sose költöm el van valami hely qhol bevaltsak pénzre nekem? Mert sajna se meki se burger kingben nem tudom levasarolni
Elvileg éppen ez a lényege ennek az utalványnak, hogy nem tudod gyorséttermi kajára költeni...
Amúgy a legtöbb nagyobb üzletlánc boltjaiban "beváltsák".
Jancsak az a baj nekem a tescobol nem kell semmi tesco ajandekutalvanyom is van azt is le kell vasarolnom 31 ig nekem inkabb a pénz kellene. Régebben dolgoztam egy kis boltban es ott mindig bevaltottuk magunknak pénzre. Így gondoltam hatha van ilyen hely ahol bevaltsak.ahol dolgoztam az csődbe ment így ott nem tudom. Én inkabb ruhat vennek belőle vagy ha kaja akkor meki burger king. Starbucks costa cafeba eltudtam volna költeni eddig is.
De normalis helyeken nem fogadhak el csak az edenredet meg ilyeneket
"Normális hely" a McDonald's meg a Burger King??
"Beváltsák"?
Milyen elfuserált ember vagy te??
Mondjuk add oda akkor a családodnak, mert ők az olyan "nem normális" helyeken, mint pl. élelmiszerbolt, veszik a vasárnapi ebédhez valót, képzeld el...
Én megveszem tőled, feltételek a következők:
Ne legyen!
1. lopott
2. kezelt
3. lejárt
4. hamis
Ami legyen!
1. kb. 1/3-ad áron
2. te hozd el
Hova pesti vagy? Mennyirt venned meg 50 ezer ft ertekü van. Új 2014 dec 14 bevalthato valamlyik meg bontatlan is.havi 5 ropit kapok de nem költóttem el.
Ám valaki irja mar meg melyik mekiben valtsak be? Én a mekit a burger ki get meg a starbuckot meg a costa cafet szeretem.es a regi utalvanyt bevqltottak itt de ezeket sajna nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!